Techolay'da da Google var ama Microsoft yok diye biliyorum. Çok az site Microsoft account ile girişi destekliyor. Ben bilmediğim bir siteye üye olurken Google kullanıyorum çünkü daha güvenli oluyor. Neden Microsoft, Gooogle kadar yaygınlaşamadı?
Detaylar
Kim cevapladı?DogancanYr
Başarılı
Kimsenin Microsoft hesabı yok ki.
Ayrıca istisnasız herkesin Google hesabı var.
Ayrıca istisnasız herkesin Google hesabı var.
- Makaleler
- 3
Microsoft giriş yaptığınızı 2 dakika sonra unuttuğu içindir belki. Birkaç yerde kullanmak gibi bir hata yapmışlığım var.
- Makaleler
- 43
Herkesin Microsoft hesabı olmayabiliyor ancak hemen hemen herkesin Google hesabı var. Ayrıca insanlar Microsoft’dan çok Google’a güveniyor olabilir, ben öyleyim şahsen. Bu sebeple Google’ı tercih ederim.
Gmail pazar payının yarısına sahip neredeyse. Microsoft da Hotmail mevzularından sonra öyle çok üstüne düşmedi posta servislerinin. Outlook ilk açıldığı zamanlarda da Gmail'i geçmişti ama ilk açıldığı zamanlardan bu yana hala çok büyük bir güncelleme gelmedi outlooka mesela. Microsoft üstüne düşse muhtemelen zirveye oynardı ya da zirvede olurdu. Çok düşmediler.
Zamanında Hotmail kullanırdım. Hesabım 2018 de gizemli bir şekilde yok oldu. Neden oldu anlamadım çünkü bir açıklama bile yoktu. O günden beri Gmail kullanırım. Microsoft Store'ye bile Gmail ile giriş yapıyorum. Sebebi gayet açık, Microsoft Google kadar iyi bir hizmet sunamıyor.