2021 yılında ben de V20.4 modelini alıp, oyundayken batarya azalması sebebiyle farkını verip V22.2'ye geçmiştim, geçmez olaydım. Cihaz tam 3 kere değişti, verdikleri 3 refurbished cihaz da sıkıntılıydı dava yoluna gidiyordum. Şikayetlerden bana ulaşıp, uzlaşmak istediler, ben de o dönem yeni çıkmış olan ve tamamen MSI üretimi tek model olan V25.1.2 cihazı aldım, bir kere Bios silinmesi ve pil değişmesi hariç hiç servise götürmedim. Yakın zamanda tüm GE76-GP76 kasaların kroniği olan menteşe kırılma sorununu yaşadım, onu da kendim hallettim, menteşeleri de gevşettim mis gibi kullanıyorum. Bu sorun tamamen MSI'ın mühendislik hatası yapıp güçsüz menteşe kullanmasından ve menteşeleri çok sıkmasından kaynaklanıyor.
Monster daha sonra Semruk serilerinde yine MSI ile işbirliğine gitti, GE78 Raider kasası kullanıyordu o cihazlarda. Yani demem o ki, MSI üretimi olan Monster'lar alınabilir çünkü Monster üretimi (Tongfang, Clevo) değil, MSI olduğu için. Bu cihazların tek sorunu MSI uygulamalarını kullanamamanız oluyor ancak 4 yıldır hiç ihtiyaçta duymadım.