Özellikle sosyal medya platformları üzerindeki satıcılar neden kendi web sitesinde satıs yapmak veya Shopify kullanmak yerine Shopier kullanıyor?

Sadece ilk ay 1USD. Shopier hem daha basit hem de ücretsiz. Shopify'da hem ücret ödüyorsun hem de ödeme altyapısını kendin kurman gerekiyor diye biliyorum.

1724667494471.webp

1724667483043.webp

Sadece ilk ay 1USD. Shopier hem daha basit hem de ücretsiz. Shopify'da hem ücret ödüyorsun hem de ödeme altyapısını kendin kurman gerekiyor diye biliyorum.

Shopier inanılmaz basit bir arayüzü var. Müsteri ürünü alacaksa bile içinden ürünü almak gelmiyor. Sadece bir kare içerisinde sağa kaydırdıkca birkac fotograftan olusuyor. Arkada Sadece beyaz bir font.

Shopify ücretleri de ülkemiz şartları için yüksekmiş.

Shopier inanılmaz basit bir arayüzü var. Müsteri ürünü alacaksa bile içinden ürünü almak gelmiyor. Sadece bir kare içerisinde sağa kaydırdıkca birkac fotograftan olusuyor. Arkada sadece beyaz bir font.

Shopify ücretleri de ülkemiz şartları için yüksekmiş.

Shopify ücretleri uygun olsa bende kullanılması taraftarıyım fakat bu ücretlerle çok zor.

Shopier yurt dışına satış yaptırmıyor o sebeple Türkiye içerisinde kullanacaksan mantıklı yoksa shopify daha verimli kullanılabiliyor. Ek olarak Shopier'de tek tıkla her şeyi ekleyebiliyor insanlar. Uğraşmaya üşendikleri için kullanıyorlar kısacası bence.

Yok satış yapılıyor diyenler için daha önce mail olarak aldığım cevabı aşağıya ekliyorum. Çok kısıtlı ürün grupları için önce hizmet verdiklerini söylüyorlar ama sonrasında vermiyoruz diyorlar. Kısacası yurt dışına ödemeyi açmıyorlar.

1724670750295.webp

Bir başka mail cevabı;
1724670815511.webp

Son düzenleme: