Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Çoğu oyun sever bireyde gördüğüm bir durumdur bu. Genelde sadece Fortnite oynamak için veya bedava güzel bir oyun olmuşsa açılıyor. Bazen bir oyun Epic’te daha ucuz oluyor ama herkes Steam’den almayı tercih ediyor. Bunun nedeni nedir? Ben şahsen Steam kadar güzel bir pazarlaması olmadığı için tercih etmiyorum. Mesela profil seviyeleri, takas kartları ve az oyun kütüphanesine sahip olmasından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming laptop/sistem değil de böyle eski nesil sayılabilecek sistemlerde EPİC Games bilgisayarda açıldığında arayüz hantal olduğu için o bilgisayarlarda iyice işkence oluyor.

Çoğu oyun sever bireyde gördüğüm bir durumdur bu. Genelde sadece Fortnite oynamak için veya bedava güzel bir oyun olmuşsa açılıyor. Bazen bir oyun Epic’te daha ucuz oluyor ama herkes Steam’den almayı tercih ediyor. Bunun nedeni nedir? Ben şahsen Steam kadar güzel bir pazarlaması olmadığı için tercih etmiyorum. Mesela profil seviyeleri, takas kartları ve az oyun kütüphanesine sahip olmasından.
Çakma oyun alıyormuşum gibi geliyor.

Launcher açılış hızı, İndirme hızları stabil kesinlikle değil, Menü kasmaları / donmaları, Buglar, Oyunları algılayamama. Ve bunun gibi bir çok şey daha. Kısacası aşırı kullanışsız bir launcher. her şey çok büyük kompakt hiç bir şey yok. Bunun farkındalar ama değiştirmiyorlar. Her güncelleme geldiğin de bir mutlulukla güncelliyorum launcherı belki arayüz değişmiştir diye.