Detaylar
Kim cevapladı?Sanırım bu yüzden:
Açıkçası ben Epic'in bir yamuğunu görmedim. Nerede uygunsa oradan alırım, milletle bir oyun hesabımı yarıştıracak değilim, hayır.
Steam Konu 'Profilim nasıl?'
Steam profilim nasıl sizce? Değiştirmem gereken, kötü duran bir şey var mı? Daha güzel gözükmesi için önerileriniz nedir?
- Mustafa9806
- nasıl steam
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Açıkçası ben Epic'in bir yamuğunu görmedim. Nerede uygunsa oradan alırım, milletle bir oyun hesabımı yarıştıracak değilim, hayır.
Ömer_Yeter
Yetkin
Sanırım bu yüzden:
Steam Konu 'Profilim nasıl?'
Steam profilim nasıl sizce? Değiştirmem gereken, kötü duran bir şey var mı? Daha güzel gözükmesi için önerileriniz nedir?
- Mustafa9806
- nasıl steam
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Açıkçası ben Epic'in bir yamuğunu görmedim. Nerede uygunsa oradam alırım, milletle bir oyun hesabımı yarıştıracak değilim, hayır.
Ama iyi fiyat indiriyor. O konuda hakını yemeyelim.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Nedense tat vermiyor bende de. Fortnite haricinde çok keyifsiz geliyor bana da ordan oyun oynamak.
Yakında bir kum torbası alıp Epic Games fotoğrafı yapıştırıp sabaha kadar yumruklayacağım. Ben hayatımda bu kadar kötü bir şey görmedim. Afganistan'da yaşayacaksın ama Epic Games iflas edecek deseler 1 saniye bile düşünmem.Forumumuzun 1 numaralı Epic Games haterı @Caner Uncu hocamızı buraya çağırıyorum.
Çıkışından ~7 sene geçmiş adamlar hediye etme sistemini getirip bunun reklamını yapıyor. Vaov, devrimsel bir yenilik dude! O sırada Steam de ''Steam Machine'' falan duyuruyor işte.
Epic Games bomboş bir platform. Sadece oyunu indirir oynarsınız, başka hiçbir şey yapamazsınız. Korsan da aynı şey, ben bir fark göremiyorum. Epic Games çöptür, çöp kalacaktır.
Gelelim bu rezil platformun boşluğuna:
- Mobil uygulaması rezalet, Play Store'dan dahi indirilmiyor, APK ile yükleyebildim. İçeriği de bomboş zaten, PC'deki içerikler yok.
- Atölye desteği yok, özellikle Cities Skylines gibi oyunlar için önemli.
- Pazar sistemi yok. Steam'de bu özellik sayesinde kullanıcılar para kazanıp ticaret yapıyor.
- Chat sistemi yok. YouTube'a bile geleceği söyleniyor, bu rezil platformda yok! Çıldırırsın, arkadaşına mesaj atamıyorsun!
- Steam başlı başına sosyal bir platform. Çöpic Games'te sadece oyunu indirip oynuyorsunuz, başka hiçbir şey yapma şansınız yok. Steam'de oyuna inceleme yazabiliyorsunuz, topluluklar var, aktiviteler kısmında sosyal bir ortam var, kullanıcı profiliniz var ve son derece özelleştirilebilir. Ekran görüntüsü alıyorsunuz, paylaşıyorsunuz...
- Oyun indirirken problemler yaşanabiliyor, hız düşüyor, kısıtlanıyor vb.
- Mağazada yeterli sayıda oyun yok.
- Mağazada filtreleme yapmak çok abuk sabuk.
- Çıkışının üstünden seneler geçmesine rağmen doğru düzgün hiçbir yenilik sağlamıyorlar. Fortnite ve UE olmasa direkt iflas ederler. Ali Koç'u koysan daha iyi yönetir.
- Sadece bedava oyun dağıtarak kullanıcı çekmeye çalışıyorlar, zararına çalışıyorlar. Kaç kere davalık oldular.
- Launcher'a güncelleme geldiğinde bazen oyun indirmene dahi izin vermiyor. O kadar çöp platform.
- Oyunu yedekleyip geri yükleme seçenekleri saçmalık. İlk önce oyunu indirip daha sonra dosya falan atıyorsun.
Daha birçok şey çıkar da yazdıkça sinirleniyorum, ağzıma geleni saydırmak istiyorum. O yüzden sakin kalmam lazım. Şu çöp platformu sırf ucuza oyun veriyor diye savunmayın. Kalitesizliği savunmayın.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Arkadaşına oyun hediye etme gibi basit bir olayı 2025 yılında daha yeni getiriyorsan, niçin tercih edilmediğin bellidir.
Ateşi keşfeden mağara adamları gibiler.
2 yıldır yaş kısıtlaması var hesapta. Ne bir doğum günü var ne bir şey var hesapta. Bug olarak gelmişti bir ara. O günden beri bu bug bana musallat oluyor resmen.Yakında bir kum torbası alıp Epic Games fotoğrafı yapıştırıp sabaha kadar yumruklayacağım. Ben hayatımda bu kadar kötü bir şey görmedim. Afganistan'da yaşayacaksın ama Epic Games iflas edecek deseler 1 saniye bile düşünmem.
Çıkışından ~7 sene geçmiş adamlar hediye etme sistemini getirip bunun reklamını yapıyor. Vaov, devrimsel bir yenilik dude! O sırada Steam de ''Steam Machine'' falan duyuruyor işte.
Epic Games bomboş bir platform. Sadece oyunu indirir oynarsınız, başka hiçbir şey yapamazsınız. Korsan da aynı şey, ben bir fark göremiyorum. Epic Games çöptür, çöp kalacaktır.
- Mobil uygulaması rezalet, Play Store'dan dahi indirilmiyor, APK ile yükleyebildim. İçeriği de bomboş zaten, PC'deki içerikler yok.
- Pazar sistemi yok. Steam'de bu özellik sayesinde kullanıcılar para kazanıp ticaret yapıyor.
- Chat sistemi yok. YouTube'a bile geleceği söyleniyor, bu rezil platformda yok! Çıldırırsın, arkadaşına mesaj atamıyorsun!
- Steam başlı başına sosyal bir platform. Çöpic Games'te sadece oyunu indirip oynuyorsunuz, başka hiçbir şey yapma şansınız yok. Steam'de oyuna inceleme yazabiliyorsunuz, topluluklar var, aktiviteler kısmında sosyal bir ortam var, kullanıcı profiliniz var ve son derece özelleştirilebilir. Ekran görüntüsü alıyorsunuz, paylaşıyorsunuz...
- Çıkışının üstünden seneler geçmesine rağmen doğru düzgün hiçbir yenilik sağlamıyorlar. Fortnite ve UE olmasa direkt iflas ederler. Ali Koç'u koysan daha iyi yönetir.
- Sadece bedava oyun dağıtarak kullanıcı çekmeye çalışıyorlar, zararına çalışıyorlar.
- Launcher'a güncelleme geldiğinde bazen oyun indirmene dahi izin vermiyor. O kadar çöp platform.
- Oyunu yedekleyip geri yükleme seçenekleri saçmalık. İlk önce oyunu indirip daha sonra dosya falan atıyorsun.
Daha birçok şey çıkar da yazdıkça sinirleniyorum, ağzıma geleni saydırmak istiyorum. O yüzden sakin kalmam lazım. Şu çöp platformu sırf ucuza oyun veriyor diye savunmayın. Kalitesizliği savunmayın.
Oyun platformu sadece oyun alip, indirip oynamadan ibaret olmamali. Steam bu konuda rakipsiz, Epic bu konuda cok ozurlu bir platform.
Sana tabii ki katılıyorum Caner kardeşim ama Afganistan'da internet yok, kapattı geçenlerde Taliban bunu da hatırlatayım ahhah...Yakında bir kum torbası alıp Epic Games fotoğrafı yapıştırıp sabaha kadar yumruklayacağım. Ben hayatımda bu kadar kötü bir şey görmedim. Afganistan'da yaşayacaksın ama Epic Games iflas edecek deseler 1 saniye bile düşünmem.
- Sadece bedava oyun dağıtarak kullanıcı çekmeye çalışıyorlar, zararına çalışıyorlar. Kaç kere davalık oldular.