sonbahar78

Çalışkan
Lisansı aldıktan sonra da ISO dediğiniz kavram ile uğraşacaksınız. ISO dosyası Windows'u kurulum yapmanıza olanak saglar. Kalan vakitte isterseniz lisans olmadan da kullanırsınız. Ayrıca bazı anahtarların pahalı olup bazılarının ucuz olması o anahtarların türüne baglıdır. Genel olarak en ucuz anahtarlar MAK anahtarlarıdır. Ardından OEM gelir.

Lisansı aldıktan sonra da ISO dediğiniz kavram ile uğraşacaksınız. ISO dosyası Windows'u kurulum yapmanıza olanak saglar. Kalan vakitte isterseniz lisans olmadan da kullanırsınız. Ayrıca bazı anahtarların pahalı olup bazılarının ucuz olması o anahtarların türüne baglıdır. Genel olarak en ucuz anahtarlar MAK anahtarlarıdır. Ardından OEM gelir.
Hocam o kadar ayrıntılı bilmiyorum. Sadece şöyle bakıyorum da 60-70-80 TL ye bir sürü ilan var. Orijinaller çok daha pahalı. Ne fark var?

Hocam o kadar ayrıntılı bilmiyorum. Sadece şöyle bakıyorum da 60-70-80 TL ye bir sürü ilan var. Orijinaller çok daha pahalı. Ne fark var?
Dediğim gibi anahtar türleri farklı. MAK anahtarları bir veya birden fazla kişi kullanıyor. OEM anahtar anakarta özel. Temelde farkı yok hiçbirinin işlev olarak.

@14925,
Şunlara para kaptırmak yerine MAS kullanarak bedavaya halledersin.

Powershell'e şu komutu yaz: irm https://get.activated.win | iex ve ardından HWID seçip etkinleştir. Açık kaynak kodlu güvenilir bir yöntem.
Hocam bilgisayarı yeni aldım. Windows 11 yüklü. Büyük ihtimalle deneme sürümü. Ama Windows 7 dışında bir şey kullanmadım. 2 bilgisayar vardı. Bir ara bir tanesine mecbur 11 kurdum ama beğenmedim. Gerçi o bilgisayarlar eski idi. Çok yavaş geldi. Bir de ne bileyim daha kısıtlı gibi geldi... Bu dediğiniz nasıl olacak? Sürekli güncel şeyleri takip eden biri değilimdir. Hızlı olsun Office uygulamaları ve biraz da eski oyunlar..

Hocam ben tam yapamadım
O komutu girdim ama başka bir şey olmadığı

Şunlara para kaptırmak yerine MAS kullanarak bedavaya halledersin.

Powershell'e şu komutu yaz: irm https://get.activated.win | iex ve ardından HWID seçip etkinleştir. Açık kaynak kodlu güvenilir bir yöntem.
Komutu yazdım
Ama hide virtual disk çıkıyor
Acaba orası mı

Son düzenleme:
@sonbahar78

1750522664973.webp

Böyle olması lazım komutu yazınca.

Hocam çok teşekkür ederim. Çok basit ve kolay bir yöntemmiş. Ben şu sondaki kısmı yazmadım ondanmış. Aynen yazınca oldu.