Artık global bir dünyada yaşıyoruz. Yani dünyada bütün ülkeler tek bir saat kullansın abi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık global bir dünyada yaşıyoruz. Yani dünyada bütün ülkeler tek bir saat kullansın abi.
Beni ilgilendirmez. Sırf birisiyle sohbet edeceğim diye onun saatini bekleyemem.Bir yerde gece bir yerde sabah olunca nasıl olacak?
Her yerde aynı saat olunca ne olacağını sanıyorsunuz? Amerika'dakiler bize uysun diye bir anda gündüz uyumaya, gece hayata devam etmeye mi başlayacak?Beni ilgilendirmez. Sırf birisiyle sohbet edeceğim diye onun saatini bekleyemem.
Mümkünse.Her yerde aynı saat olunca ne olacağını sanıyorsunuz? Amerika'dakiler bize uysun diye bir anda gündüz uyumaya, gece hayata devam etmeye mi başlayacak?
Gerekiyorsa. Artık tek bir saat dilimi var.Mesela bir konsere bilet aldın, saat 22:00, sen de saat 12:00'da geldin (Sallıyorum; ABD saatiyle 22:00). 10 saat ağaç mı olacaksın?
Yahu imkanı yok böyle bir şeyin, ne saçma bir istek bu? Düşününce böyle bir şeyin ancak Dünya'nın tepsi şeklinde olmasıyla ve Güneş'in sabit kalmamasıyla oluşabilir. Orta Çağ soruları hala dinmiyor 21. yy'da.
İmkansız. Anla işte.Keşke her yerde tek bir saat olsa.
Gerekiyorsa. Artık tek bir saat dilimi var.