Pahalı ve kısıtlı bu kadar basit. Daha ucuza yönüne göre daha kaliteli ürün almak varken TR içinde iPhone almak sıradan vatandaşa cahilliktir. Keşke Sony TR'ye telefon getirse.
Bir yıl boyunca İphone 6 kullandım ve eski olmasına rağmen hızlıydı. Bir kaç ay boyunca İphone 8 kullandım ve yine hızlıydı. Macbook'tan çok memnun kalmadım sadece. Apple nefretim yok ama daha iyi ve daha destekli alternatifler varken Apple kullanmak saçma geliyor. Mesela her program MacOS'te çalışmıyor. Veya istediğin uygulamayı Jailbreak'siz indiremiyorsun.
Nefret yokta Fanboy adamlarla uğraşmak gerçekten mesele. Yani iPhone ve Xiaomi de kullanmışlığım var. (Durumlar ve şartlar o an için gerektiriyorsa kullanıyorum) Ha bana göre fiyatı bir akıllı telefona o kadar vermek saçmalık geliyor. (Daha çok düz modeller adına diyorum)
Heh iste, benim takildigim mevzu da bu. Adam o fiyat bandindaki telefona 60Hz ekran koyuyor. Biri de gelip "Apple bizi adam yerine koymuyor" diyecegine "Apple'in 60Hz'i daha iyi abi" falan diyor.