Pahalı ve kısıtlı bu kadar basit. Daha ucuza yönüne göre daha kaliteli ürün almak varken TR içinde iPhone almak sıradan vatandaşa cahilliktir. Keşke Sony TR'ye telefon getirse.

Bir yıl boyunca İphone 6 kullandım ve eski olmasına rağmen hızlıydı. Bir kaç ay boyunca İphone 8 kullandım ve yine hızlıydı. Macbook'tan çok memnun kalmadım sadece. Apple nefretim yok ama daha iyi ve daha destekli alternatifler varken Apple kullanmak saçma geliyor. Mesela her program MacOS'te çalışmıyor. Veya istediğin uygulamayı Jailbreak'siz indiremiyorsun.

Saçma olabilir ama aslında İPhone nefreti oluşma sebebi İPhone yenilikçi olmaması ve yenilikçi olmama sebebi Steve Jobs ölmesi.

Nefret yokta Fanboy adamlarla uğraşmak gerçekten mesele. Yani iPhone ve Xiaomi de kullanmışlığım var. (Durumlar ve şartlar o an için gerektiriyorsa kullanıyorum) Ha bana göre fiyatı bir akıllı telefona o kadar vermek saçmalık geliyor. (Daha çok düz modeller adına diyorum)

20K'lık telefonda iş görüyor aynı vaziyeti yapıyorsun 200 bin TL'lik telefonlarda aynı vaziyeti görüyor. Yani sırf Reels kaydıracağım diye 100 200 bin TL'ye telefon verip de millete hava atmam. Sırf gösteriş olsun diye de alan var. Yalan yok ben o insanlardan değilim. Sırf birkaç özellik var diye bir ton para verecek durumda değilim ne yazık ki. Nokia 3310 zamanlarını hatırlayın.

Aynı kalitedeki diğer cihazlara göre daha pahalı olması dışında sorun yoktur. Güzel marka ve ürünleri de iyi ama F/P değiller.

Hocam, bazı insanlar gösteriş için gidiyor, en yenisini almak için her şeyi yapıyorlar. Ama gerek yok ki. Arkadaşlar, yanlış anlamayın; Apple'cılara bir şey demiyorum. Ben, Apple'ın son modellerinden alıp gösteriş yapan insanlardan bahsediyorum.