TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 11 Mart 2026 #1 Sorun tam olarak böyle.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.949 Yer Mersin | Lefkoşa 11 Mart 2026 #2 En basit çözüm olarak sunmak isterim: Oyun ekranındayken Alt tuşuna basıp Enter'a basar mısın? Yani Alt + Enter kombinasyonunu dener misin? Artı 0 Eksi
En basit çözüm olarak sunmak isterim: Oyun ekranındayken Alt tuşuna basıp Enter'a basar mısın? Yani Alt + Enter kombinasyonunu dener misin?
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 11 Mart 2026 #3 Emir dedi: En basit çözüm olarak sunmak isterim: Oyun ekranındayken Alt tuşuna basıp Enter'a basar mısın? Yani Alt + Enter kombinasyonunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim gene aynı. Artı 0 Eksi
Emir dedi: En basit çözüm olarak sunmak isterim: Oyun ekranındayken Alt tuşuna basıp Enter'a basar mısın? Yani Alt + Enter kombinasyonunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim gene aynı.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.188 Yer Çorum 11 Mart 2026 #4 Aynı sorunu yaşadığımda görev çubuğundan oyuna tıklayıp geri açıp Alt+Enter yapınca düzeliyordu. Düzelmiyorsa oyun ayarlarına girip tam ekran yap. Tam ekransa pencere yapıp geri tam yap. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşadığımda görev çubuğundan oyuna tıklayıp geri açıp Alt+Enter yapınca düzeliyordu. Düzelmiyorsa oyun ayarlarına girip tam ekran yap. Tam ekransa pencere yapıp geri tam yap.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 11 Mart 2026 #5 Caner Uncu dedi: Aynı sorunu yaşadığımda görev çubuğundan oyuna tıklayıp geri açıp alt+enter yapınca düzeliyordu. Düzelmiyorsa oyun ayarlarına girip tam ekran yap. Tam ekransa pencere yapıp geri tam yap. Genişletmek için tıkla... Şu an tekrar girdim alt enter yaptım düzeldi garip bir hata. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Aynı sorunu yaşadığımda görev çubuğundan oyuna tıklayıp geri açıp alt+enter yapınca düzeliyordu. Düzelmiyorsa oyun ayarlarına girip tam ekran yap. Tam ekransa pencere yapıp geri tam yap. Genişletmek için tıkla... Şu an tekrar girdim alt enter yaptım düzeldi garip bir hata.