Çözüldü Need for Speed: The Run kaç bit?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Need for Speed The Run kaç bit oyun? 32 Bit mi yoksa 64 Bit mi? Sistem gereksinimi olarak 4 GB RAM tavsiye ediliyor ama PCGamingWiki sitesinde 32 Bit olduğu işaret edilmiş. Yine de emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
32 Bit bir oyun kendisi. 32 Bit bir sistemde oyunu bitirdigimden dolayi bunu dogrulayabilirim, PCGW sayfasi dogru. Frostbite 2 olup da 64 Bit olan bir oyun hatirlamiyorum da zaten.

Sistem gereksinimi olarak 4 GB RAM tavsiye ediliyor

Buna ek olarak sistem gereksinimleri olarak da minimum 3 GB RAM istenmis. 32 Bit bir oyun ise genelde 2/3.5GB bellek ustunu dogru duzgun kullanamaz zaten, Large Address Aware destegi katilmadan.

32 Bit bir oyun kendisi. 32 Bit bir sistemde oyunu bitirdigimden dolayi bunu dogrulayabilirim, PCGW sayfasi dogru. Frostbite 2 olup da 64 Bit olan bir oyun hatirlamiyorum da zaten.

Sistem gereksinimi olarak 4 GB RAM tavsiye ediliyor

Buna ek olarak sistem gereksinimleri olarak da minimum 3 GB RAM istenmis. 32 Bit bir oyun ise genelde 2/3.5GB bellek ustunu dogru duzgun kullanamaz zaten, Large Address Aware destegi katilmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…