Bunu demeseydin NFS Shift 2 önerecektim... Bi tık underrated bir simcade.
İyi bir noktada salmışsın. İleriki NFS ler aşırı arcade ve cringe. Özellikle Payback.
Payback, modern NFS ler arasında açık ara en çok zaman gömdüğüm oyun. Hikayesi, yeni hızlı ve öfkeli yazarlarının elinden çıkmış gibi berbat. 2015 ile değişen yeni modifiye sistemini geliştirdiği için ona sarmıştım. Sonrasında çıkan Heat a göz attım ama oynanış rezalet olduğundan yarıda bıraktım. Unbound a NFS diyene kayıyorlar zaten onu da ele.
Eğer oynamadıysan G.O.A.T. nfs lerin fan yapımı modlarına merak salabilirsin. Emin ol günümüzdeki oyunlarında zaman öldürmenden iyidir. (Modları yanlış yapıp en baştan tekrar denemeni de bu süreye dahil ederim)
NFS Carbon için Battle Royale (Modun sadece adı battle royale

), carbon un yarım yamalaklığını çok iyi tamamlayıp genişletiyor.
NFS Most Wanted için "REDUX V3" var oyunu biraz daha modernleştiriyor. Bildiğim kadarıyla modu yapmaya uğraşmıyorsun, indirdiğin offical linkte modu yapılmış veriliyor.
NFS Undergraund 2 için yine modernleştirmek amaçlı Redux var. Onun dışında becerebilirsen "Olympic Imports" modu ile daha fazla araba ve modifiye ekleyebiliyorsun. Olimpic İmports, yanlış hatırlamıyorsam BETA 1 düzgün çalışıyordu. Beta 2 yi yapamadım diye hatırlıyorum.