Huawei, ZTE ve bu tarz Çinli şirketler. Ne olur azıcık açık olsanız ölür müsünüz ?

Son düzenleme:
Microsoft çünkü güncel işletim sistemleri her şeyi izleyip gözetliyor telemetri dolu ve saçma reklamlarla dolu Windows 7'den sonrası çöp zaten yok OneDrive'yi ayarla yok Windows yedeklemeyi aç LTSC bile telemetri dolu sadece programı az bir de Samsung olabilir oda Bootloader kilidini zorla kapattığı için One UI 8.5 optimize de değil zaten çöp etti tüm telefonları.

Merhaba;

Sevmediğiniz ve tamamen kapanmasını istediğiniz şirketleri belirtebilirsiniz. Bunu belirtmeden önce bir neden de belirtin. Yani bir şirketin neden kapanmasını istiyorsunuz? Veya neden nefret ediyorsunuz?
Telekom şirketi, Vodafone, bana TROY'u verip değiştirme talebimi reddeden banka, Monster, Rampage, AMD'nin mümkünse GPU tarafı, Roblox, Riot, EA, Meta, Calvin Klein, Oracle, Adobe... ilk maaşımla Windows'tan kurtulmayı hedefliyorum.

Telekom şirketi, Vodafone, bana Troy'u verip değiştirme talebimi reddeden banka, Monster, Rampage, AMD'nin mümkünse GPU tarafı, Roblox, Riot, EA, meta, calvin klein, Oracle, Adobe... İlk maaşımla Windows'tan kurtulmayı hedefliyorum.

Neden ki AMD, neden? AMD işlemci çöp ama GPU iyi. NVIDIA'dan daha iyidir AMD GPU'su.

Son düzenleyen: Moderatör: