Arkadaşlar acil dikkat: techolay.net'in backlink profiline baktım (Ahrefs/Semrush'ta), inanılmaz bir spam saldırısı var. Anchor Text'lerin çoğu iğrenç ve toksik şeyler dolu. Toplam 155+ Backlink'in çoğu zehirli görünüyor, yeni 99+ eklenmiş son dönemde. Bu klasik negatif SEO – siteyi Google'da cezalandırmak için yapılmış.

Organik trafik düşüşü de bundan olabilir. Adminler (@RecepBaltas veya ekip) farkındadır umarım ama disavow tool ile acilen toksikleri reddetmek lazım.

Kim yapıyor bunu, rakip mi yoksa random Black-hat mi? Sizde de benzer bir şey var mı?

Screenshot_20260205_144030_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar acil dikkat: techolay.net'in backlink profiline baktım (Ahrefs/Semrush'ta), inanılmaz bir spam saldırısı var. Anchor Text'lerin çoğu iğrenç ve toksik şeyler dolu. Toplam 155+ Backlink'in çoğu zehirli görünüyor, yeni 99+ eklenmiş son dönemde. Bu klasik negatif SEO – siteyi Google'da cezalandırmak için yapılmış.

Organik trafik düşüşü de bundan olabilir. Adminler (@RecepBaltas veya ekip) farkındadır umarım ama disavow tool ile acilen toksikleri reddetmek lazım.

Kim yapıyor bunu, rakip mi yoksa random Black-hat mi? Sizde de benzer bir şey var mı?"

Hocam bu sayfayı hangi siteden sorguluyorsun?

Bu kesinlikle ya rakip (Saksı sever böyle şeyleri) ya da kartımı iptal etmeye çalışan embesil ya da başka bir düşman. Bakıyoruz. Uyarı için teşekkürler.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Konuyu incelemeniz güzel, umarım çabuk çözülür. Başarılar.

Hocam bu sayfayı hangi siteden sorguluyorsun?
Semrush'ten sorguluyorum hocam (Backlink Analytics aracıyla). Ücretsiz Backlink Checker'larında bile domain'i girip detaylı rapor alabiliyorsunuz.

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Konuyu incelemeniz güzel, umarım çabuk çözülür. Başarılar.

Semrush'ten sorguluyorum hocam (Backlink Analytics aracıyla). Ücretsiz Backlink Checker'larında bile Domain'i girip detaylı rapor alabiliyorsunuz.

Teşekkürler hocam. Benim de web sayfam var da merak etmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme: