Telefonumun yedeğini almak için uygulama önerisi arıyorum. Bu uygulamayı buldum daha önce kullanan olduysa deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. Başka önerileriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Uygulama root yetkisi istiyor, shizuku yetkisi vermek isteseniz bile uygulama desteklemiyor. Yine aynı şekilde shizuku yetkisi verilemese de Swift Backup non root yedeklemede daha iyi çalışıyor. Neleri yedekleyebildiğinizin detaylarını görmek için indirip bakabilirsiniz. Cihaz Samsung ise Smart Switch ile de SD kartınıza veya bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
Emre.py
Üstün
Maalesef Samsung kullanmıyorum, Swift Backup açık kaynak mı peki?Uygulama root yetkisi istiyor, shizuku yetkisi vermek isteseniz bile uygulama desteklemiyor. Yine aynı şekilde shizuku yetkisi verilemese de Swift Backup non root yedeklemede daha iyi çalışıyor. Neleri yedekleyebildiğinizin detaylarını görmek için indirip bakabilirsiniz. Cihaz Samsung ise Smart Switch ile de SD kartınıza veya bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
Emre.py
Üstün
Peki Smart Switch gibi yedek dosyası oluşturabiliyor değil mi? Geri yüklemek içinde aynı programı kullanırım. Uygulama içi yedekte sorun değil, zaten bir tek WhatsApp gerekli o da Drive üzerine yedekleniyor.@Emre.py, kullandım hocam, rootsuz kullanırsanız uygulamaları yedekler ancak uygulama içi verileri yedeklemez. Onun dışında geri kalan şeyleri yedekleyip geri yüklemekte kullanışlı bir uygulama.
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM Sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-