Zetrise 1

Başarılı
Yamayı çok beğendim ancak VirusTotal'de falan virüs gözüküyor. Kaspersky'da virüs yok diyor tam güvenemedim sizce virüs mü?

Hocam uygulamayı açtığımda görev yöneticisine gireyim dedim yöneticiniz tarafından engellendi diyor.

Hocam uygulamayı açtığımda görev yöneticisine gireyim dedim yöneticiniz tarafından engellendi diyor.

Geçmiş olsun. Bende yaşamıştım. Denetim Masası'na gir. Bir farklılık var mı? Ben yaşadığım zaman. Her şey kısıtlanmıştı. :D bilgisayarı ben yönettiğim halde. Açmadan önce araştırsaydın keşke. Örnek: Malware. AI. 2714093329 mesela bu ne virüs'ü ne yapabilir Bilgisayar'a.

Kaspersky indirmiştim yüklemedne önce ondan olabilir mi yoksa?

Geçmiş olsun. Bende yaşamıştım. Denetim Masası'na gir. Bir farklılık var mı? Ben yaşadığım zaman. Her şey kısıtlanmıştı. :D bilgisayarı ben yönettiğim halde. Açmadan önce araştırsaydın keşke. Örnek: Malware. AI. 2714093329 mesela bu ne virüs'ü ne yapabilir Bilgisayar'a.
Denetim masasında şuan bir farklılık yok hocam.

Windows + r tuşlarına bas. Regedit yaz. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System yoluna git. Sağ tarafta disabletaskmgr bir kayıt varsa. Çift tıkla değeri 0 yap. Bilgisayarı yeniden başlat.
Onu çözdüm hocam,denetim masasındada bir fark yoktu.Şuan hem hitmanpro hem malware hemde kaspersky ile tarama yapıyorum.