Bütçe
20.000 TL.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Airpods satın almak istiyorum. Daha önce hiç kablosuz kulaklık kullanmadım. Memeli mi memesiz mi olmalı emin değilim. Almadan önce deneyebileceğim bir yer var mı? Kullanan insanların kimisi memeliyi kimisi memesizi öneriyor. Siz hangisini önerirsiniz? Endişelendiğim konu kulağımdan düşmesi ve ses yalıtımı.

Gürültü engelleme istiyorsanız silikonlu, isteniyorsanız silikonsuz. Bir de silikonlularda dolby daha iyi oluyor.

Bildiğim kadarıyla Apple Store'larda ürünleri deneme imkanı mevcut ancak yalnızca İstanbul'da Apple Store var. Benim yaşadığım yerde yok.

Merhaba,

AirPods satın almak istiyorum. Daha önce hiç kablosuz kulaklık kullanmadım. Memeli mi memesiz mi olmalı emin değilim. Almadan önce deneyebileceğim bir yer var mı? Kullanan insanların kimisi memeliyi kimisi memesizi öneriyor. Siz hangisini önerirsiniz? Endişelendiğim konu kulağımdan düşmesi ve ses yalıtımı.

AirPods Pro 2. nesil kullanıyorum. Kulağımdan hiç düşme sorunu yaşamadım. AirPods 3. nesil kulaklığım bozulduğu için geçiş yaptım. Deneyimlerimi anlatabilirim.

AirPods Pro 2. nesil kullanıyorum. Kulağımdan hiç düşme sorunu yaşamadım. AirPods 3. nesil kulaklığım bozulduğu için geçiş yaptım. Deneyimlerimi anlatabilirim.
  • Herhangi birinde koşarken düşme gibi bir durum söz konusu oldu mu?
  • Hangisinde ses yalıtımı daha iyi?
  • Hangisi kulağınıza daha iyi oturdu/rahat hissettirdi?
  • Neden yeniden 3. Nesil almak yerine 2. Nesil Pro’ya geçiş yaptınız?

• Herhangi birinde koşarken düşme gibi bir durum söz konusu oldu mu?

Hayır.

• Hangisinde ses yalıtımı daha iyi?

Onu henüz denemedim. Ama silikon uç olduğu için Pro'da daha iyidir.

• Hangisi kulağınıza daha iyi oturdu/rahat hissettirdi?

İkisi de gayet iyi ve sıkı oturuyor.

3. Nesil'i fazlasıyla kullandım. Uzun bir süre kulağımda kalınca ağrı yapıyordu. Bu yüzden Pro 2. Nesil'e geçiş yaptım.