Nereden işlemci satın alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SSD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
  • Etiketler Etiketler
    nereden satın

SSD 1

Uzman
Merhaba.
Tebilon ve İtopya hariç nereden işlemci satın alabilirim? Amazon'da bir tane buldum 7800X3D satan bir satıcı acaba oradan alınır mı?
Ekran kartım 7700XT işlemcim 7500F fakat çok ısınıyor özellikle God of War ve Last of Us gibi oyunlarda. Onun için bu işlemciyi almak istiyorum.

Satıcı Amazon.com.tr ise alınır.

Fiyat farkı çok olmadan Amazon'da bulduysan yapıştır.

Tebilon ve İtopya'ya baktım fakat çok pahalı ve peşin fiyatına taksitte olmuyor.

Satıcı Amazon.com.tr ise alınır.

Farketmez, Amazon satıcı olmasa da iade alınıyor. Ayrıyeten Amazon satıcı olmasa da Amazon aracı; satıcı Amazon'a gönderir, Amazon kendi deposundan sana gönderim yapar.

DFS bilgisayar ve Magic teknolojiden işlemci satın aldım. Sorun yaşamadım güvenilir satıcılar.

7500F 7800X3D'den daha az ısınan işlemcidir. Eğer sırf ısı için alacaksanız, almayın. Yeni konu açıp, sorunu halletmeye çalışın.

7500F 7800X3D'den daha az ısınan işlemcidir. Eğer sırf ısı için alacaksanız, almayın. Yeni konu açıp, sorunu halletmeye çalışın.

Grafiklerden kısmak istemediğim için ısınıyor; yoksa Medium'a veya High'a indirmem gerekiyor. Bir de PC'nin içerisinde 2 hard disk, 2 tane de SSD var; belki onlardan dolayı da olabilir, bilmiyorum.

Grafiklerden kısmak istemediğim için ısınıyor; yoksa Medium'a veya High'a indirmem gerekiyor.

Isındığı için işlemci değiştirilmez. 7800X3D daha çok ısınacak. Soğutmanız yetersiz olabilir. Önce buna bakmanızı tavsiye ederim, ayrıca 70-80 derecelerden korkmayın bir sorun yaratmaz işlemciye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…