Bütçe
30.000 TL

luxyp

Gelişen
Kayseri'de yaşiyorum 30.000 TL'ye bilgisayar toplamaya calişiyorum ama nereden alacağım bilmiyorum. Annem MediaMarkt'tan alalım diyor. 30.000'e monitör, klavye de dahil. Ne yapacağım?

Annem MediaMarkt'tan alalım diyor.

Roma mızrağı geliyorum diyor. Webden alın her türlü paranız cebinizde kalır. Hani yukarıda adı sayılan yerlerden almak için ikna edemiyorsanız vatanın çok çok nadir webe özel sistemleri oluyor uygun fiyatlı. Yeni sistem çıkarmalarını bekleyin derim.

Kayseri'de yaşiyorum 30.000 TL'ye bilgisayar toplamaya calişiyorum ama nereden alacağım bilmiyorum. Annem MediaMarkt'tan alalım diyor. 30.000'e monitör, klavye de dahil. Ne yapacağım?

Arkadaşın da dediği gibi mediamarkt/teknosa/vatan tarzı yerlerden bende sistem almayı önermem. Bu işin ehli değiller pek. Gaming.Gen.TR'den almıştım ben sistemi 2 ay oldu. Fiziksel satıcı olduğu için oradan aldım ama ne yalan söylyim bayağı yüzsüzler. Yüzlerini somurtmuş bir şekilde ilgileniyorlar. Ama ekipmanları güzel yani eğer il dışına kargo varsa öneririm. İtopya da gördüğüm kadarıyla 3-4K parça başına daha fazla.