Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
- Makaleler
- 1
İncehesap'ta her cuma Gaming Gecesi oluyor. Onun dışında Tebilon, İtopya, GameGaraj ve Gaming.Gen.TR'den alabilirsin.
MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi tokatçıları eleyin.
- Makaleler
- 1
Roma mızrağı geliyorum diyor. Webden alın her türlü paranız cebinizde kalır. Hani yukarıda adı sayılan yerlerden almak için ikna edemiyorsanız vatanın çok çok nadir webe özel sistemleri oluyor uygun fiyatlı. Yeni sistem çıkarmalarını bekleyin derim.
İncehesap'ta her cuma gaming gecesi oluyor. Onun dışında Tebilon, İtopya, GameGaraj ve Gaming.Gen.TR'den alabilirsin.
İtopya bende bozuk galiba ne zaman siteye girsem hesabım kapaniyor sepetteki her şey siliniyor.
- Makaleler
- 1
İtopya bende bozuk galiba ne zaman siteye girsem hesabım kapaniyor sepetteki her şey siliniyor.
İtopya zorunlu değil diğer sitelerdende alabilirsin. Yeni konu aç sistem önerelim sana.
Ozi2658
Becerikli
Kayseri'de yaşiyorum 30.000 TL'ye bilgisayar toplamaya calişiyorum ama nereden alacağım bilmiyorum. Annem MediaMarkt'tan alalım diyor. 30.000'e monitör, klavye de dahil. Ne yapacağım?
Arkadaşın da dediği gibi mediamarkt/teknosa/vatan tarzı yerlerden bende sistem almayı önermem. Bu işin ehli değiller pek. Gaming.Gen.TR'den almıştım ben sistemi 2 ay oldu. Fiziksel satıcı olduğu için oradan aldım ama ne yalan söylyim bayağı yüzsüzler. Yüzlerini somurtmuş bir şekilde ilgileniyorlar. Ama ekipmanları güzel yani eğer il dışına kargo varsa öneririm. İtopya da gördüğüm kadarıyla 3-4K parça başına daha fazla.
İtopya zorunlu değil diğer sitelerdende alabilirsin. Yeni konu aç sistem önerelim sana.
Yani önerebilirseniz sevinirim.
- Makaleler
- 1
Yeni konu açman lazım "30.000 TL sistem önerisi" gibi mesela nasıl istersen.
Yeni konu açman lazım "30.000 TL sistem önerisi" gibi mesela nasıl istersen.
Oyun için kullanacağım 30k da ekran ve klavye de almam lazımdı yani başka bir şey yok gibi.
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-