2242

Üstün
Güvenlik denetimi yapan bir yer var mı? Son zamanlarda Discord'da güvensizlik oluşmaya başladı ve mail atıyoruz, desteği kapatıyorlar. Talep oluşturuyoruz. Dümenden bir cevap ile "çözüldü" işaretliyorlar. Bir şey diyoruz programdan bildiriniz diyorlar. Yapıyoruz sonuç yok. Senaryo vereyim. Arkadaşım hesabını silmek istedi. Ona bile yardım etmiyorlar. Desteği kapatıyorlar. Allah'a emanet bir program olmuş gibi gözüküyor.

VPN açtım ve bildir seçeneklerinde yeni bir sayfa açıldı. Sadece VPN ile giriliyor. Onu bile yapmama rağmen bir ileri adım yok. Çok değişik kategoriler vardı. Siber suç kategorisini seçtim. 512 karakter yazabiliyoruz. Kaç kere bildirmeme rağmen bir şey olmuyor. Programları böyle denetleyen bir yer varsa mail atayım. Uğraşmak istiyorum. Güven sorunu yaşanılan bir programda yarın öbür gün ne olacağı belli olmuyor. Kaç kere veri çaldırdılar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten yasaklandigi icin bu gibi sebeplerden dolayi sikayet edebilecegin bir yer oldugunu sanmiyoru. Sadece senin insani haklarina aykiri bir olay var ise orada karakola veya savciliga gidebilirsin.

Yasaklanmış bir programı şikayet ederek kullandığını tescilleyip daha da mı göze batmak istiyorsun yani? İyiymiş.

Yasaklanmış bir programı şikayet ederek kullandığını tescilleyip daha da mı göze batmak istiyorsun yani? İyiymiş.

Konuyu tam okuduğundan emin değilim. Türkiye'de olduğum mu yazıyor? Kullanıcı profilimde bükreş yazıyor. Discord haricinde bir şey yaptığım için VPN açmıştım. Ondan sonra bir kullanıcıyı bildirmek isterken farklı bir bölüm açıldığını fark ettim.

Konuyu tam okuduğundan emin değilim. Türkiye'de olduğum mu yazıyor? Kullanıcı profilimde bükreş yazıyor. Discord haricinde bir şey yaptığım için VPN açmıştım. Ondan sonra bir kullanıcıyı bildirmek isterken farklı bir bölüm açıldığını fark ettim.

Sence konumuna her koordinat yazan o konumda mı yaşıyor? Discord ülkemizde kapalı ve haliyle VPN ile ilgili bir cümle kurarsan Discord'a erişim için olduğu gelir ilk aklımıza. Umarım detayları düzgün iletirsiniz.