Çözüldü .NET Framework 3.5 0x80073712 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mauroicardi9

Uzman
GTA Vice City Next Gen launcherına girmek için için bunu kurmam lazım ama bu hatayla karşılaşıyorum. Windows'un ISO dosyasını indirip CMD'ye "DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:X:\sources\sxs" kodunu girdiğimde ise "Error: 14098 Bileşen deposu bozulmuş" hatasını alıyorum. Hiçbir şekilde sorunu çözemedim. Format atmak istemiyorum bir sürü program yüklü.

Buradan kurmaya çalışınca mı 0x80073712 hatasını alıyorsun?

Evet, maalesef. Hem buradan, hem direkt launcherın kendisinden, hem de "Windows Özellikleri" penceresinden Framework 3.5'u etkinleştirmeye çalışınca yani hepsinde aynı hatayı alıyorum.

Sorunumla alakalı mı bilmiyorum ama CMD'ye bunu yazınca DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Error: 0x800f081f hatasını alıyorum.

Son düzenleme:
"Sorun giderme sorunu belirleyemedi" yazıyor.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yapınca ne hata veriyor?
Error: 0x800f081f

The source files could not be found.
Use the "Source" option to specify the location of the files that are required to restore the feature. For more information on specifying a source location, see Configure a Windows Repair Source.

The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…