Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mauroicardi9

Uzman
GTA Vice City Next Gen launcherına girmek için için bunu kurmam lazım ama bu hatayla karşılaşıyorum. Windows'un ISO dosyasını indirip CMD'ye "DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:X:\sources\sxs" kodunu girdiğimde ise "Error: 14098 Bileşen deposu bozulmuş" hatasını alıyorum. Hiçbir şekilde sorunu çözemedim. Format atmak istemiyorum bir sürü program yüklü.

Çözüm
Şu var mı sizde?

Eki Görüntüle 120181

Yoksa USB ile seçtiğiniz yöntem en iyisi.
Hayır bu ayar yok. Geçen ay Windows 11'e yeni gelmiş bu özellik. USB ile olanı deneyip sonucu buraya yazacağım.

"Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" özelliği ile yaptığım yöntem işe yaradı.

1738270411423.webp
Evet, maalesef. Hem buradan, hem direkt launcherın kendisinden, hem de "Windows Özellikleri" penceresinden Framework 3.5'u etkinleştirmeye çalışınca yani hepsinde aynı hatayı alıyorum.

Sorunumla alakalı mı bilmiyorum ama CMD'ye bunu yazınca DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Error: 0x800f081f hatasını alıyorum.

Son düzenleme:
Windows USB'si hazırla, tak ve şu konutu gir:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:wim:D:\sources\install.wim:1 /limitaccess

D yerine USB belleğin sürücü harfi ne ise o gelecek.

Dosya eğer ESD ise: /source:D:\sources\install.esd:1