Çözüldü .NET Framework 3.5 0x80073712 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mauroicardi9

Uzman
GTA Vice City Next Gen launcherına girmek için için bunu kurmam lazım ama bu hatayla karşılaşıyorum. Windows'un ISO dosyasını indirip CMD'ye "DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:X:\sources\sxs" kodunu girdiğimde ise "Error: 14098 Bileşen deposu bozulmuş" hatasını alıyorum. Hiçbir şekilde sorunu çözemedim. Format atmak istemiyorum bir sürü program yüklü.

Hem ESD dosyalı olanı denedim hem de bu sosyalden indirdiğim WIM dosyalısını denedim ikisinde de yine aynı hatayı veriyor. Pro versiyonu kullandığım için esd:4 ve wim:4 şeklinde denedim yine aynı. Sanırım komple benim Windows bozuk .

Bu şekilde Windows kurulumu yaparsam sorunum çözülür mü acaba?

Bu da aşağı yukarı aynı kapıya çıkıyor.

WIM veya ESD içine baktınız mı Pro hangi profilde diye?

X:/sources falan diyor ya, X yerine ISO'nun bagli oldugu disk harfini yazinca sorun duzelir normalde. Hic sasmaz, hep boyle kurdum ben.

CMD'yi yonetici calistirman onemlidir.

Tabii sistemindeki bazi hizmetler calismiyorsa (BITS basta olmak uzere) calismaz bu komut.

Şu var mı sizde?

Eki Görüntüle 120181

Yoksa USB ile seçtiğiniz yöntem en iyisi.
Hayır bu ayar yok. Geçen ay Windows 11'e yeni gelmiş bu özellik. USB ile olanı deneyip sonucu buraya yazacağım.

"Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" özelliği ile yaptığım yöntem işe yaradı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…