Çözüldü .NET Framework 3.5 kurulumu sırasında "erişim engellendi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
GTA Vice City Next Gen indirdim ama oyuna girmeye çalıştığımda .NET Framework 3.5 istiyor. Kurmak istediğimde bu hatayı alıyorum:

Bu konudaki offline kurulumu da denedim ama aynı hatayı veriyor:

Windows 11 25H2

Çözüm
Sorunun kaynağı: Windows Update çalışmaması. Windows Update hizmeti 3. parti yazılım ile bozulmuş. Windows Update servisi çalışmadığında "İsteğe bağlı özellikler" dediğimiz Windows özellikleri, Microsoft sunucularından indirilemez.

Çözüldü: Windows Update hizmetini geri çalışır hâle getirmek ve kurulumu tekrar denemek işe yaramış gözüküyor.
Yönetici bir CMD başlatıp bu komutu dener misin? Ardından bilgisayarı yeniden başlat.
dism /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /NoRestart

Çalışmaz ise temizleme aracını çalıştır:

Ardından komutu tekrar dene.

İlk komutta yine erişim engellendi hatası aldım.

Attığınız aracı indirmeye çalıştığımda tarayıcımda yeni sekmede bu açılıyor:

Anydesk indirebiliyor musunuz? Bilgisayarınıza bağlanmak istiyorum. Müsait iseniz bir özel konuşma başlatacağım.

Sorunun kaynağı: Windows Update çalışmaması. Windows Update hizmeti 3. parti yazılım ile bozulmuş. Windows Update servisi çalışmadığında "İsteğe bağlı özellikler" dediğimiz Windows özellikleri, Microsoft sunucularından indirilemez.

Çözüldü: Windows Update hizmetini geri çalışır hâle getirmek ve kurulumu tekrar denemek işe yaramış gözüküyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…