Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
GTA Vice City Next Gen indirdim ama oyuna girmeye çalıştığımda .NET Framework 3.5 istiyor. Kurmak istediğimde bu hatayı alıyorum:

1785154839897.webp

Bu konudaki offline kurulumu da denedim ama aynı hatayı veriyor:

Windows 11 25H2

Çözüm
Sorunun kaynağı: Windows Update çalışmaması. Windows Update hizmeti 3. parti yazılım ile bozulmuş. Windows Update servisi çalışmadığında "İsteğe bağlı özellikler" dediğimiz Windows özellikleri, Microsoft sunucularından indirilemez.

Çözüldü: Windows Update hizmetini geri çalışır hâle getirmek ve kurulumu tekrar denemek işe yaramış gözüküyor.
Yönetici bir CMD başlatıp bu komutu dener misin? Ardından bilgisayarı yeniden başlat.
dism /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /NoRestart

Çalışmaz ise temizleme aracını çalıştır:

Ardından komutu tekrar dene.

Yönetici bir CMD başlatıp bu komutu dener misin? Ardından bilgisayarı yeniden başlat.
dism /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /NoRestart

Çalışmaz ise temizleme aracını çalıştır:

Ardından komutu tekrar dene.
İlk komutta yine erişim engellendi hatası aldım.
1785155824655.webp

Attığınız aracı indirmeye çalıştığımda tarayıcımda yeni sekmede bu açılıyor:

1785155867217.webp

Sorunun kaynağı: Windows Update çalışmaması. Windows Update hizmeti 3. parti yazılım ile bozulmuş. Windows Update servisi çalışmadığında "İsteğe bağlı özellikler" dediğimiz Windows özellikleri, Microsoft sunucularından indirilemez.

Çözüldü: Windows Update hizmetini geri çalışır hâle getirmek ve kurulumu tekrar denemek işe yaramış gözüküyor.

Çözüm