blackrow67

Çalışkan
Merhaba,

Yaklaşık 1 hafta önce temiz kurulum yaparak Windows 11 25H2 26200 sistemime yüklemiştim. Bugün bilgisayara .NET Framework 3.5 kurmam gerekti fakat çok değişik bir hata ile yüzleştim. Yani artık lanet olsun bu yeni Windows sürümlerine. Sisteme format atmaktan yoruldum, bir sürü uygulama oyun yükledim her şeyi başa sarmak istemiyorum. Bütün çözüm yöntemlerini denedim fakat bu hatayı bir türlü gideremedim....

1760774186491.webp

1760774209265.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim hocam hepsini denedim düzelmiyor. Çok tuhaf yani hayretler içerisinde kalıyorum ya. Gözünü seveyim Windows 10 ya. 11 çıktığı günden beridir stabil olacak diye bekleyip duruyoruz, stabil olmasını geçtim her sürümde yeni yeni şeyler çıkarıyor başımıza. Anlamıyorum yani bir işletim sistemi ancak bu kadar çöplüğe çevrilebilirdi.

Denedim hocam hepsini denedim düzelmiyor. Çok tuhaf yani hayretler içerisinde kalıyorum ya. Gözünü seveyim Windows 10 ya. 11 çıktığı günden beridir stabil olacak diye bekleyip duruyoruz, stabil olmasını geçtim her sürümde yeni yeni şeyler çıkarıyor başımıza. Anlamıyorum yani bir işletim sistemi ancak bu kadar çöplüğe çevrilebilirdi.
.NET 3.5'i ne yapacaksınız?

Son düzenleme: