burak55

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarı açtığımda herhangi bir programı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum. Başlangıç menüsünden Bluetooth Windows Update gibi uygulamaları açamıyorum, anca ayarlar üzerinden geldiğimde açılıyor fakat mesela şu an Bluetooth çalışmıyor, sorun gidericiler başlamıyor. Kısaca Windows'ta herhangi bir işlem yapamıyorum.
Hatalar aşağıdaki gibi ve zaten .NET Framework'un 4.8 versiyonuna sahibim. Birçok yöntem denedim fakat bir çözüme ulaşamadım (Windows güncelleştirmelerini geriye almaya çalıştım, CMD SFC /scannow gibi komutları yürütmeye denedim vs. vs, bazıları Windows güncelleştirmelerinin yapılmasını söylüyordu fakat Windows Update'de %0'da ve başlamıyor.

k1.webp

k2.webp

k3.webp

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
.Net kaldırıp sıfırdan tekrar kurun.

Uygulamalar üzerinde bunlar vardı (ilk fotoğraf), halihazırda zaten sildim tekrar başlattım fakat hala yüklü diyor, Microsoft'un kendi sitesinde ise Microsoft .NET SDK uninstall Tool'u arayın diyor fakat bende bu mevcut değil.

.Net kaldırıp sıfırdan tekrar kurun.

Hocam en sonunda sıkılıp uygulamalar kısmında Microsoft'a dair ne varsa sildim, arkasından Windows özelliklerinden kapattım, üstüne kendi unistallerini indirdim ve bilgisayarı yeniden başlattım şu anda indirmeye kalktığımda hala var diyor ve hala uygulamaları açamıyorum bir öneriniz var mı?
Çözüm olacaksa Windows 11'e bile geçebilirim bu yüzden canımı çok sıktı bu kadar saçma bir olayın yaşanması.

Dosya Ekleri

• k9.webp
    k9.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 64
  • k8.webp
    k8.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 57
Windows 11 24H2'ye geçmek çözüm olabilir, evet.

Hocam Windows 11 assistant ile 'Windows 11 nasıl yüklenir? Veri kaybetmeden yükseltme rehberi' videonuzda bahsettiğiniz gibi kurulum yaptım ve sorun düzeldi.
Çok bir bilgim yok bazı arkadaşlar tercih edebiliyorsanız temiz sıfırdan kurulum yapın diyordu 10'dan 11'e geçmeyi tavsiye etmiyorlardı, Windows 10'dan geçtiğim için potansiyel sıkıntılar olabilir mi, fırsatını bulduğumda dosyaları yedekleyip sıfır kurulum yapabilirim, gereksiz diyorsanız hiç ugraşmıyayım.

Son düzenleme: