burak55
Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarı açtığımda herhangi bir programı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum. Başlangıç menüsünden Bluetooth Windows Update gibi uygulamaları açamıyorum, anca ayarlar üzerinden geldiğimde açılıyor fakat mesela şu an Bluetooth çalışmıyor, sorun gidericiler başlamıyor. Kısaca Windows'ta herhangi bir işlem yapamıyorum.
Hatalar aşağıdaki gibi ve zaten .NET Framework'un 4.8 versiyonuna sahibim. Birçok yöntem denedim fakat bir çözüme ulaşamadım (Windows güncelleştirmelerini geriye almaya çalıştım, CMD SFC /scannow gibi komutları yürütmeye denedim vs. vs, bazıları Windows güncelleştirmelerinin yapılmasını söylüyordu fakat Windows Update'de %0'da ve başlamıyor.
Hatalar aşağıdaki gibi ve zaten .NET Framework'un 4.8 versiyonuna sahibim. Birçok yöntem denedim fakat bir çözüme ulaşamadım (Windows güncelleştirmelerini geriye almaya çalıştım, CMD SFC /scannow gibi komutları yürütmeye denedim vs. vs, bazıları Windows güncelleştirmelerinin yapılmasını söylüyordu fakat Windows Update'de %0'da ve başlamıyor.
Son düzenleme: