Değişik işletim sistemleri deniyorum. Nasıl bir sistem?
www.netbsd.org
Detaylar
Kim cevapladı?Onu bilmiyorum da değişik işletim sistemleri deniyorsan şuna da bir bak bence.Değişik işletim sistemleri deniyorum. Nasıl bir sistem?
The NetBSD Project
www.netbsd.org
Direkt FreeBSD deneyimleseniz daha iyi olmaz mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
BSD özünde AT&T için geliştirilmiştir. Genel tasarım felsefesi ağ ve ağ ürünlerinin kullanımı için. Bu sebeple de çok iyi bir sistem takip sistemine ve Linux'la kıyaslandığında daha düşük gecikmeye sahip. Forkları ise FreeBSD, OpenBSD veya NetBSD diye çoğaltılabilir. En çok desteklenen forku olan FreeBSD'de birçok sürücüyü Linux'dan portlamışlar ancak desteğine rağmen donanım desteği zayıf.
- Makaleler
- 24
The FreeBSD Project
FreeBSD is an operating system used to power modern servers, desktops, and embedded platforms.
Su kirmizi seytani kuruyorsun.
Sonra Ports'u ogreniyorsun.
Chapter 4. Installing Applications: Packages and Ports
FreeBSD provides two complementary technologies for installing third-party software: the FreeBSD Ports Collection, for installing from source, and packages, for installing from pre-built binaries
Sonra da buradan istedigin paketi derliyorsun. Oluyor sana ultimate BSD deneyimi. Tabii sen X11'i gunumuz DE'leri ile duzgun calistirma ve network portu aramaktan sıkılmazsan, bunlar gerceklesir.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-