Netflix mi HBO mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çatlı Reis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 400
  • Etiketler Etiketler
    netflix

Çatlı Reis

Becerikli
İkisinin de ayrıntılı içeriklerini maalesef göremediğim için bu konuyu açıyorum. Birçok kült yapımı seyrettim. GoT, Dexter, Breaking Bad, Stanger Things, Sherlock, The Mentalist gibi... Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. İçerik bakımından ve kalite bakımından hangi platformun kütüphanesi daha zengin? Ona göre bir karar vereceğim.

Netflix'i seçmelisin; eğer her gün izleyecek yeni bir şeyler bulmak istiyorsan, farklı ülkelerin sinemasına ilgin varsa ve en pürüzsüz uygulama deneyimini arıyorsan.

• HBO'yu seçmelisin; eğer "vaktim değerli, sadece en yüksek puanlı ve en kaliteli dizileri izlemek istiyorum" diyorsan.

Ben Netflix'itercih ederdim.

Sadece prens dizisi için HBO alınır.

Sadece prens dizisi için HBO alınır.

Prens izledim hocam.

1 TL'ye Hepsiburada Premium aldım hocam. Yanında aylık HBO üyeliği verdi şu an kütüphanesini görebiliyorum. Çoğu kült yapım zaten bitirmediğim çok az şey var. Birkaç gün sonra Netflix'e geçeceğim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prens izledim hocam.

Birçok güzel dizi var. Tercihim HBO, 2 seçenekte iyi.

Supernatural bu diziyi izleyin. Çok fena, sarıyor. HBO üzerinden izleyebilirsin. Çok uzun asla sıkmaz. Her bölüm yeni macera.

Birçok güzel dizi var. Tercihim HBO, 2 seçenekte iyi.

Supernatural bu diziyi izleyin. Çok fena, sarıyor. HBO üzerinden izleyebilirsin. Çok uzun asla sıkmaz. Her bölüm yeni macera.

İlk sezonunu izleyip bırakmıştım. Sonu için spoiler yiyince de devam edersin gelmemişte. Ona rağmen izlenir mi sizce?

İlk sezonunu izleyip bırakmıştım. Sonu için spoiler yiyince de devam edersin gelmemişte. Ona rağmen izlenir mi sizce?

Ne demek izlenir mi? Öyle bir dizi yok, her bölüm farklı, sonunu bilmek neyi değiştirir? İlerledikçe açılıyor. Tekrar izlemeyi düşünüyorum.

Ne demek izlenir mi? Öyle bir dizi yok, her bölüm farklı, sonunu bilmek neyi değiştirir? İlerledikçe açılıyor. Tekrar izlemeyi düşünüyorum.

Bilemedim hocam. GoT izlediğimden beri ne izlesem onunla karşılaştırıyorum ve henüz o tadda bir dizi bulamadım. Supernatural'e de başlarım belki.

Bilemedim hocam. GoT izlediğimden beri ne izlesem onunla karşılaştırıyorum ve henüz o tadda bir dizi bulamadım. Supernatural'e de başlarım belki.

GoT, dizisi iyi. Supernatural çok fena bir dizi. Tavsiye olarak izleyin. 3-4 sezona geldin mi bırakamazsın.

GoT, dizisi iyi. Supernatural çok fena bir dizi. Tavsiye olarak izleyin. 3-4 sezona geldin mi bırakamazsın.

Bu duyguları bende yaşıyorum. Supernatural dizisini izledikten sonra, başka dizi izleyemiyorum. Hep o macera dolu diziyi arıyorum.

Hiçbirisi youtube,amazon,netflix gbi programlar videoları web üzerinden sıkıştırark yayın yaparlar buda verimi düşürür 4k geçtim 2k film bile sunamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…