Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Uygulamayı indirdim ama istediğim filmi indirmek için seçenek çıkmadı. Telefona indirebiliyorum fakat bilgisayara atamıyorum. Sanırım koruması var. Nasıl yapacağım, bir yolu var mı?

Yalnızca Netflix uygulaması içinde izleyebilir, dosya olarak dışarı aktaramazsınız.

Netflix, Yardım Merkezi:

İndirme özelliği Windows kullanan cihazlarda sunulmamaktadır ancak aşağıdaki cihazlardan birinde dizi ve filmleri indirebilirsiniz:
  • Android telefon veya tablet
  • iPhone veya iPad
  • Amazon Fire tablet
  • Google Chromebook (Google Play Store yüklü olarak gelir)

Uygulamayı indirdim ama istediğim filmi indirmek için seçenek çıkmadı. Telefona indirebiliyorum fakat bilgisayara atamıyorum. Sanırım koruması var. Nasıl yapacağım, bir yolu var mı?
Hocam cihazınızın dosyalarına baktınız mı? Bilmiyorum küçük bir ihtimal ama android/data klasöründe olabilir.

Görüntülenmeye izin vermiyor hocam.
Hocam ZArchiver ile Shizuku kurun, Shizuku üzerinden ZArchiver'a yetki verin, şu an çok kabaca anlattım isterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim, böyle yaparak data klasörü içeriğini görebilir ve değişim yapabilirsiniz ama %99 Netflix klasörünün içi boş çıkar, sonuçta bunu tahmin etmişlerdir ve verileri direkt uygulama içine gömülmüş olabilir, yani denemek size kalmış, ya da biraz araştırıp kurulu uygulamayı extract etme programları vardır, bu tür toolları da deneybilirsiniz.

StreamFab kullanabilir veyahut malum siteler aracılığıyla indirebilirsiniz.
Hocam ZArchiver ile Shizuku kurun, Shizuku üzerinden ZArchiver'a yetki verin, şu an çok kabaca anlattım isterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim, böyle yaparak data klasörü içeriğini görebilir ve değişim yapabilirsiniz ama %99 Netflix klasörünün içi boş çıkar, sonuçta bunu tahmin etmişlerdir ve verileri direkt uygulama içine gömülmüş olabilir, yani denemek size kalmış, ya da biraz araştırıp kurulu uygulamayı extract etme programları vardır, bu tür toolları da deneybilirsiniz.
Maalesef hocam, nafile bir çaba olur.

Dipnot: StreamFab şu anda Netflix'te çalışmıyor olabilir. Koruması sıkı.

Son düzenleme:
Biliyorum, çok umutsuz.

@StRaBoN Aklıma bir fikir geldi, telefonu bilgisayara bağlayıp oradan bir program aracılığıyla ekran verip bilgisayardan izleme veya kaydetmek? OBS'i tespit edip engellediklerini görmüştüm ama Android cihazdan PC üzerine ekran verme durumunu bilmiyorum, belki olur.

Bununla denemek isterseniz deneyebilirsiniz: https://github.com/Genymobile/scrcpy
Bunu yapabilmek için muhtemelen cihaza root gerekecektir hocam. Ekstra olarak, çıkan dosyanın kalitesinin zayıf olması da muhtemel.