Stormweaver
Uzman
Uygulamayı indirdim ama istediğim filmi indirmek için seçenek çıkmadı. Telefona indirebiliyorum fakat bilgisayara atamıyorum. Sanırım koruması var. Nasıl yapacağım, bir yolu var mı?
Hocam cihazınızın dosyalarına baktınız mı? Bilmiyorum küçük bir ihtimal ama android/data klasöründe olabilir.Uygulamayı indirdim ama istediğim filmi indirmek için seçenek çıkmadı. Telefona indirebiliyorum fakat bilgisayara atamıyorum. Sanırım koruması var. Nasıl yapacağım, bir yolu var mı?
Görüntülenmeye izin vermiyor hocam.Hocam cihazınızın dosyalarına baktınız mı? Bilmiyorum küçük bir ihtimal ama android/data klasöründe olabilir.
Hocam ZArchiver ile Shizuku kurun, Shizuku üzerinden ZArchiver'a yetki verin, şu an çok kabaca anlattım isterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim, böyle yaparak data klasörü içeriğini görebilir ve değişim yapabilirsiniz ama %99 Netflix klasörünün içi boş çıkar, sonuçta bunu tahmin etmişlerdir ve verileri direkt uygulama içine gömülmüş olabilir, yani denemek size kalmış, ya da biraz araştırıp kurulu uygulamayı extract etme programları vardır, bu tür toolları da deneybilirsiniz.
Maalesef hocam, nafile bir çaba olur.Hocam ZArchiver ile Shizuku kurun, Shizuku üzerinden ZArchiver'a yetki verin, şu an çok kabaca anlattım isterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim, böyle yaparak data klasörü içeriğini görebilir ve değişim yapabilirsiniz ama %99 Netflix klasörünün içi boş çıkar, sonuçta bunu tahmin etmişlerdir ve verileri direkt uygulama içine gömülmüş olabilir, yani denemek size kalmış, ya da biraz araştırıp kurulu uygulamayı extract etme programları vardır, bu tür toolları da deneybilirsiniz.
Biliyorum, çok umutsuz.
Bunu yapabilmek için muhtemelen cihaza root gerekecektir hocam. Ekstra olarak, çıkan dosyanın kalitesinin zayıf olması da muhtemel.Biliyorum, çok umutsuz.
@StRaBoN Aklıma bir fikir geldi, telefonu bilgisayara bağlayıp oradan bir program aracılığıyla ekran verip bilgisayardan izleme veya kaydetmek? OBS'i tespit edip engellediklerini görmüştüm ama Android cihazdan PC üzerine ekran verme durumunu bilmiyorum, belki olur.
Bununla denemek isterseniz deneyebilirsiniz: https://github.com/Genymobile/scrcpy
Hocam paylaştığım linkteki programı kullanmak için roota gerek yok, yine de bağlantı protokollerinden Netflix ayıkabilir.Bunu yapabilmek için muhtemelen cihaza root gerekecektir hocam. Ekstra olarak, çıkan dosyanın kalitesinin zayıf olması da muhtemel.
Aynen hocam. Şu https://developer.android.com/security/fraud-prevention/activities (FLAG_SECURE) zımbırtıyı devre dışı bırakmadan (ki bu da root ile olacaktır) Netflix ayıkabilir veyahut program doğru çalışmayabilir.Hocam paylaştığım linkteki programı kullanmak için roota gerek yok, yine de bağlantı protokollerinden Netflix ayıkabilir.