Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Dublaj izleyenler muhattabım değildir iması ile ekran görüntüsü paylaşılmış.Bu nasıl yanıltıcı bir başlık böyle? Engellemenin meali ana bacı sövmek de ben mi bilmiyorum?
xLeomessi
Becerikli
Şu dublajlı izlenmez ya kafalarını yaşayanları ıslak odunla dövesim geliyor. Arkadaş ben iş yerimde yandan ses olsun diye dizi bitiriyorum, dublaj açıyorum mesela ne yapayım? İngilizceyi sular seller gibi bilmiyorum veya ispanyolcayı sular seller gibi bilmiyorum. Çok garip kafalar cidden.
- Makaleler
- 3
Konuda gereksiz duyar kasılmış diye yorumladım, şaka amaçlı olduğu açık. Tebessüm ettirdi beni.
- Makaleler
- 6
Böyle bir markanın orijinal hesabında böyle bir paylaşım yapılması açık açık hakarettir. Lamı cimi yok. Asla kabul edilemez.Bu nasıl yanıltıcı bir başlık böyle? Engellemenin meali ana bacı sövmek de ben mi bilmiyorum?
SJW'lik yapmaya gerek yok mizah yapılmış. Fazla abarttığınızı düşünüyorum.
yusufumm07
Üstün
Böyle işi bilmezleri admin yapılırsa olacağı o. İster İngilizce veya Türkçe dublajlı, isterse alt yazılı kişinin keyfine kalmış bir şey, onun engel atma hakkı yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Siz sosyal medya kullanmayın bence bu kadar basit bir şakadan bile alınıyorsanız.
Farid
Uzman
Bu TR sayfası ciddi değil ve trol olsun diye paylaşmış.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet