Detaylar
Kim cevapladı?Efe İlhan Yüce
Yetkin
Bizde karabuğday ekmeği 80₺. Ekşi maya çeşitleri ise 60₺. Bu zamanda çoğu şey pahalı dostum.
Netflix 2024 abonelik ücretleri
Netflix'e gelen zamlardan sonra yeni paket ücretleri şöyle;
Temel plan aylık 119,99 TL,
Standart plan fiyatı 149,99 TL'den 176,99 TL'ye,
Özel plan fiyatı ise 199,99 TL'den 229,99 TL'ye yükseldi.
Ben almıyayım zaten. Siyahi h*tler yapmaya çalışırlar bir de gay olur. Gözlerimi çıkarmak zorunda kalırım.
Size bu konuda katılmıyorum aksine AKP'nin Ekonomi'yi seçimden sonra belki düzeltilir gözüyle bakıldı fakat başarılı olamadı daha da kötü olma yolunda gidiyor. Siz AKP tutuyorsunuz öyle bir şey sezdim?@995 Ekonomi yönetimi oldukça zordur. Kötü gidişatı bir anda düzeltemezsiniz. Bu konuda Japonya'yı araştırabilirsiniz. Ekonomik kalkınma planları yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 40 yıl sürdü.
@995
Kimse floresanın ekonomiyi düzeltebileceğini düşünmüyordu, Mehmet Light var diye "en azından batmayız" kafasıyla oy verildi. Tabii aralarında kafası olan var ise.
Not : Bana yazmışsın sandım.
Kimse floresanın ekonomiyi düzeltebileceğini düşünmüyordu, Mehmet Light var diye "en azından batmayız" kafasıyla oy verildi. Tabii aralarında kafası olan var ise.
Size bu konuda katılmıyorum aksine AKP'nin Ekonomi'yi seçimden sonra belki düzeltilir gözüyle bakıldı fakat başarılı olamadı daha da kötü olma yolunda gidiyor. Siz AKP tutuyorsunuz öyle bir şey sezdim?
Not : Bana yazmışsın sandım.
Son düzenleme:
1
178
Ziyaretçi
Kesinlikle katılıyorum. Eğer yediğinizi, içtiğinizi ve her yaptığınızı sosyal medya da görmemiş gibi paylaşmıyorsanız gerek yok almaya.Netflix izlediğini sosyal medya da paylaşan tipler var, o tiplerden değilsen kaçak izle keyfine bak.
Bizde ekmek 25 TL oldu. Yakında 30 TL yapacaklarını söylediler. T.C. 100. yılında ekonomi feci şahlanıyor.
Ozzytaste
Yetkin
Vatandaş.
Bu sefer 2024'te kesin uzaya uçuyoruz.
Yazık vallahi bize yazık.
Yeni konular
-
-
Thinkbook için termal macun mu yoksa termal pad mi alınmalı?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
-