Detaylar
Kim cevapladı?BurakTR
Yetkin
"İyi" hizmetten kasıt nedir o da önemli. Altyapın DSL mi FTTH mi, FTTB/ETH (mdu cihazdan daireye CAT kablosu) mu geliyor veya FTTB/DSL (T21 kutusundan daireye DSL) mi geliyor?
Altyapı türün nedir?
Hocam o türlü altyapılardan pek anlamıyorum ama daireye kadar fiber kablosu geliyor.
METANİC
Başarılı
Netspeed alın geçin 320TL'ye geliyor modem kirası da dahil. Kendim de çok uzun süredir kullanıyorum kesinlikle öneririm. Netgsm'ye telefon için geçeceğim ama ev interneti hakkında bir bilgim yok. Fiyat olarak 360TL'ye geliyor o da. (fiber)
Tamam, altyapın FTTH o halde. FTTH altyapıdaki sorunlar genelde nadir olur. Olacak olan sorunlar genelde daireye gelen obk'ya bağlı FAOC (ONT- Türk telekom yazılı küçük cihaz'a giren konnektör yeşil renkteki zamazingo) olur. Birde İSS'de SSG'de (santral tarafında oturumun açıldığı cihaz)'da sorun olacaksa olur, başka da olmaz.Hocam o türlü altyapılardan pek anlamıyorum ama daireye kadar fiber kablosu geliyor.
Daha önemli soru, eğer ping senin için önemliyse önermem. Çünkü hem sunucu fazlalığı pek yok hem de Türk telekomun PoP'lardaki Rota cihazı Nokia SR, XRS cihazlarına bağlıyorsun, geriye sunucu kalır. Sunucu fazlalığı T.T ve Turknet sonra comnet gelir. Ping önemliyse her zaman ilk başta Türk telekom öneririm. PoP fazlalığı T.T'de, sonra da diğerleri gelir. Onun dışında geçebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
BurakTR
Yetkin
Netspeed alın geçin 320TL'ye geliyor modem kirası da dahil. Kendim de çok uzun süredir kullanıyorum kesinlikle öneririm. Netgsm'ye telefon için geçeceğim ama ev interneti hakkında bir bilgim yok. Fiyat olarak 360TL'ye geliyor o da. (fiber)
Hocam binada Superonline altyapısı var keşke hizmet verseler direkt ona geçeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
METANİC
Başarılı
Hocam binada Superonline altyapısı var keşke hizmet verseler direkt ona geçeceğim.
Eğer Netgsm Superonline altyapısına üzerinden hizmet veriyorsa geçilebilir. Millenicom'a da bakın o da bu hizmeti veriyordu uygun fiyata.