Netgsm nasıldır?

BurakTR

Yetkin
Merhaba, telefon tarifem sonlarına yaklaşıyor. Netgsm daha ucuz fiyata daha çok internetli paketler veriyor, çekim kalitesi ne durumda?

Merhaba, telefon tarifem sonlarına yaklaşıyor. Netgsm daha ucuz fiyata daha çok internetli paketler veriyor, çekim kalitesi ne durumda?
Henüz geçmek için erken. Bence 1-2 senesi daha var. Bazı bankacılık uygulamalarında ve iOS cihazlarda belirli eksikleri var mış.

Bazı bankacılık uygulamalarını desteklemiyor. Çoğunu desteklese de sorun yaşama ihtimaliniz var. Bazen arama yaparken dııt sesini duymadan direk açılıyor telefon. Bunların dışında aklıma bir sorun gelmiyor. Çekim gücü Turkcell ile aynı. Fiyatını da hesaba katarsak alınabilir gibi duruyor.

Ben bir hattımda kullanıyorum. VoLTE desteği yok aramalarda cihaz 3G'ye düşüyor. Turkcell'in şebekelerini kullandığı için Turkcell ne çekiyorsa o kadar çekiyor. Bazen arama sesi çalmıyor gibi sorunlar olabiliyor. Bazı yerlerden sms gelmeyebiliyor.

Volte yok, çoğu bankada aktivasyon sorunu var. Çekim gücü olarak iyi.

Bazen, her zaman değil, Google Instagram gibi servislerin SMS'leri 10 dakika sonra gelebiliyor. Çoğu zaman anında geliyor.
Sürekli bir şeyler deniyorlar 4G iken 80 KB/s gibi hızlara düşüyor. Uçak modu aç/kapa yapınca tekrar düzeliyor.
Zaten Turkcell tarafından hız 100 Mbps ile limitlendirilmiş 102 Mbps peak.
Günlük kullanım için ideal. 4 aydır hız düşmesi dışında sorun yaşamadım hemen çözüm buldum zaten.
Tabii bu dediklerim kırsal alanda geçerli. Şehir merkezlerinde Turkcell kullanıcısı fazla olduğundan Turkcell baz istasyonunda kendi kullanıcılarına öncelik veriyor.

Önceden 2 farklı IP atıyordu 3'e çıkartmışlar.

Çağrılar çok kötü. Tünele gitmişsin gibi sürekli kesiliyor. Bir de e devlette borçlar gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…