İşte Turkcell rakip istemiyor bir tokat yemesi gerek Türk Telekom'dan ya da Vodafone'dan eğer Galatasaray ile anlaşma yaparlarsa çok büyük abone kaybı geliyor.

@EkmekArasiSSD, benim kontratımın bitmesine az kaldı beni aradıkları zaman Netgsm'e yapılan bana yapılmıştır deyip suratlarına kapatcağım 😁
Diğer operatörleri bağlayan bir durum yok hocam. BTK ve Ulaştırma Altyapı bakanlığı gelip Turkcell'in kulağından tutup havaya kaldıracak bir kere.

Çünkü birbirlerinin içlerindeler ondan :)
Aralarına 4. bir rakip istemiyorlar. Baksanıza Netgsm bir zamanlar Turkcell'in yarı fiyatından fazla uygun tarifeler sunardı. Turkcell'in canını sıkmış belli ki. Bakıyorsunuz elin ülkesinde bir sürü operatör var ama bizde 3 tane, onlar da yeni rakip istemez. Biri çok yavaş berbat hizmet sunar, diğeri yerine göre iyi ya da kötü, diğeri de fazla pahalı hizmet sunar. BTK'yı geçtim herhangi bir yetkili kalkıp bir şey yapmıyor.

Aralarına 4. bir rakip istemiyorlar. Baksanıza Netgsm bir zamanlar Turkcell'in yarı fiyatından fazla uygun tarifeler sunardı. Turkcell'in canını sıkmış belli ki. Bakıyorsunuz elin ülkesinde bir sürü operatör var ama bizde 3 tane, onlar da yeni rakip istemez. Biri çok yavaş berbat hizmet sunar, diğeri yerine göre iyi ya da kötü, diğeri de fazla pahalı hizmet sunar. BTK'yı geçtim herhangi bir yetkili kalkıp bir şey yapmıyor.

olay bu.