Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Hayır yok. Hizmet kalitesi iyi ancak yeni abonelik alımları kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
kajien
Gelişen
Teşekkürler. 2 3 yıldır gelecek diyorlardı. Halen gelmemiş şaşırtıcı.Hayır yok. Hizmet kalitesi iyi ancak yeni abonelik alımları kapalı.
İtachi Uchiha
Yetkin
2-3 gündür sürekli kopmalar ve yavaşlamalar var. Modemi açıp kapatmaktan yoruldum.Hayır yok. Hizmet kalitesi iyi ancak yeni abonelik alımları kapalı.
Bu ay iptal edeceğim.
kajien
Gelişen
Tam olarak ev internetine ne kadar ödüyorsunuz hocam?2-3 gündür sürekli kopmalar ve yavaşlamalar var. Modemi açıp kapatmaktan yoruldum.
Bu ay iptal edeceğim.
İtachi Uchiha
Yetkin
2025 Ocak ayından itibaren 6 ay boyunca 260₺ ödedim. Temmuzda 450t olacakmış. O yüzden farklı ISS firmasına geçeceğim. Çok fazla kopmalar meydana geliyor.Tam olarak ev internetine ne kadar ödüyorsunuz hocam?
kajien
Gelişen
Yine fiyat bakımından ekonomik. Türk Telekom bizim faturayı taahhüt sonrası 1100 civarlarına çıkartacakmış.2025 Ocak ayından itibaren 6 ay boyunca 260₺ ödedim. Temmuzda 450t olacakmış. O yüzden farklı ISS firmasına geçeceğim. Çok fazla kopmalar meydana geliyor.
İtachi Uchiha
Yetkin
Ciddisiniz? Bu gidişle babam interneti iptal eder.Yine fiyat bakımından ekonomik. Türk Telekom bizim faturayı taahhüt sonrası 1100 civarlarına çıkartacakmış.
- Makaleler
- 5
Ben fatura ödemiyorum ancak 575 TL olacaktı galiba.2025 Ocak ayından itibaren 6 ay boyunca 260₺ ödedim. Temmuzda 450t olacakmış. O yüzden farklı ISS firmasına geçeceğim. Çok fazla kopmalar meydana geliyor.
kajien
Gelişen
Evet, yeni zam tarifelerine sitesinden bakabilirsiniz. Tabi kaç mbps alacağınıza bağlı. 100 mbps(sözde) alıyoruz.Ciddisiniz? Bu gidişle babam interneti iptal eder.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-