Netgsm ping sorunu

Makaleler
5
Netgsm'ye geçiş yaptık. Altyapı VDSL maksimum 65 Mbps alabiliyorum ancak 55 alıyor. Sorun bu değil, onceden Türk Telekom kulanırken ping sorunum yoktu, bunda aşırı ping sorunum var. Aradığımda 1 gün sonra düzelebileceği söylendi. Yeni olduğu için olabilir dediler. Sizce düzelir mi?

Farklı ISP olduğu için farklı routing alıyorsunuz bu yüzden ping farkı yaşıyorsunuz.

Farklı ISP olduğu için farklı routing alıyorsunuz bu yüzden ping farkı yaşıyorsunuz.
Bana ayar yaptırdı aradığım çalışan, eğer ondan bahsediyorsanız banım vardı cevap veremedim, kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana ayar yaptırdı aradığım çalışan, eğer ondan bahsediyorsanız banım vardı cevap veremedim, kusura bakmayın.

Sizin yaptığınız bir ayarla alakası olduğunu düşünmüyorum, Netgsm Türk Telekom altyapısını kullansada farklı yönlendirmeler kullanıyordur yani farklı veya kaliteli yönlendirme yapmadığı için pinginiz artıyor olabilir.

PPPoE ayarı yaptırdı ve oradan sinyal sıfırlama yaptı.

Sizce yaptırılan ayarlar çözüm verir mi, ekstra bir şey yapmam lazım mı? Türk Telekom'daki ping değerlerini yakalayabilir miyim?

PPPoE ayarı yaptırdı ve oradan sinyal sıfırlama yaptı.

Sizce yaptırılan ayarlar çözüm verir mi, ekstra bir şey yapmam lazım mı? Türk Telekom'daki ping değerlerini yakalayabilir miyim?

Dediğim gibi bunlar senin elinde olan bir şey değil, routing kalitesi yani internet sizden çıktıktan sonra kaliteli yönlendirilmiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok.

Dediğim gibi bunlar senin elinde olan bir şey değil, routing kalitesi yani internet sizden çıktıktan sonra kaliteli yönlendirilmiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok.

Sizce 1 gün bekleyin yeni olduğu için bir de ayrıyeten paketim 100Mbps'ye kadar onu sınırlandırıp 65 kutu destekliyor 65 Mbps'ye düşürürsek sorun kalkar dedi çözüm olur mu?

Sizce 1 gün bekleyin yeni olduğu için bir de ayrıyeten paketim 100Mbps'ye kadar onu sınırlandırıp 65 kutu destekliyor 65 Mbps'ye düşürürsek sorun kalkar dedi çözüm olur mu?

Hat desteklemediği için darboğaz da oluyor olabilir, denemekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…