Nethouse'dan 9. nesil Xbox Controller alınır mı?

Altair

Yetkin
Bu satıcı pek güvenilir gelmedi. Bayağı kötü yorumu da var ve indirimsiz nasıl bu kadar ucuz anlamadım. Tek güvendiğim şey göndericinin Amazon olması. Sizce alayim mi?

Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdrı teşekkürler

Bu satıcı pek güvenilir gelmedi. Bayağı kötü yorumu da var ve indirimsiz nasıl bu kadar ucuz anlamadım. Tek güvendiğim şey göndericinin Amazon olması. Sizce alayim mi?

Amazon.com.tr

Fiyatı uygun değil ki. 2 gün önce Amazon kendi satiyordu 2465 TL'ye. Bence alabilirsiniz bir sıkıntı çıkarsa arada zaten Amazon olacağı için sıkıntı çıkmaz

Ayın başında hb üzerinden Nethousdan 9. Nesil kol aldım 1 günde geldi. Orjinal Ürün bir sorun yaşamadım.

Amazon.com.tr
Gönderici Amazon, gönderen de o firma olsa bile Amazon sorun yaşarsanız yardımcı olacaktır. HB, Trendyol vb. bu konuda güvenmem, ama Amazon'a bu konuda sonuna kadar güvenirim.

Kontrolcü alırken HB ve Trendyol'da adını yazmayayım, ama sonları teknoloji(kontrolcü tarafında çakma ve orijinal(iddia ettikleri) satıyorlar) veya bilişim ile biten firmalardan ne kontrolcü ne de bilgisayar(hazır bilgisayar gibi şeyleri bu sitelerden gerçi almak hata) almayın. Bazıları eski kontrolcüleri tamir edip satıyor. Bazıları da birebir çakma ürünü, orijinal kol fiyatından satıyor. HB ve Trendyol'da bu dolandırıcıları beslemeye devam ediyor.

Bende guvenıyorum 3 kere ıade almaya geldıler aynı ürünü evde yoktum diye iade edemedim sonradan iptal ettim isteği adamlar ugraşmasın diye sorgulamadan kabul ediyorlar.

Fiyatı uygun değil ki. 2 gün önce Amazon kendi satiyordu 2465 TL'ye. Bence alabilirsiniz bir sıkıntı çıkarsa arada zaten Amazon olacağı için sıkıntı çıkmaz
hocam cokta fiyat değişmemiş 200 tl çokta para değil diyer yerlerde daha pahalı

Amazon.com.tr
En ucuz baktığın ürün zaten şu an. Ayrıca Nethouse'dan çok siparişim oldu, kendileri Xbox yetkili satıcısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…