Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Selam 12500'e Xbox Series S buldum yurt dışı bir sorunu yok. Çift kol bir de Ferrari458 spider direksiyon seti sizce fiyatı nasıl sorunu yok bir sure hevesimi alıp satarım muhtemelen sizce değer mi?
Aslında içine emulator yükleyip eski oyunları oynayabileceğin, Xbox One ve PS4 neslindeki oyunları oynuyorsun hatta yeni nesil oyunları bile oynuyorsun.
Bu kadar geniş kütüphaneye sahip olabilirsin.
Üstüne çift kol + direksiyon seti 12.5k iyi fiyat şahsen. Araba oyunlarında akarsın.
- Makaleler
- 6
Hevesini almak istiyorsan al, onun dışında pek geleceği olmayan bir konsol. Series x/PS5'e göre.
Bence şu anki çalıştırdığı oyunlar bile güzel ve mantıklı alet. Ben seviyorum kendisini.
Sony'in çalacağı yeni ürün.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bence şu anki çalıştırdığı oyunlar bile güzel ve mantıklı alet. Ben seviyorum kendisini.
Sony'in çalacağı yeni ürün.
İdare eder cihaz, 2-3 sene önce bu konu açılsa doğrudan alın derdim. Cihaz artık çoğu oyunu bile 60FPS zor oynatıyor. Ancak dediğiniz o emulator muhabbeti yapılabilir.
- Makaleler
- 6
İdare eder cihaz, 2-3 sene önce bu konu açılsa doğrudan alın derdim. Cihaz artık çoğu oyunu bile 60FPS zor oynatıyor. Ancak dediğiniz o emulator muhabbeti yapılabilir.
Çıktığı senedeki oyunları olsun vs gayet iyi oynatıyor. GTA 6 çok zor ama bu fiyatını ele aldığımızda o fiyata PS4 falan alınıyor. En azından ondan daha güncel.
Hâlâ çok iyi bir cihaz, Game Pass zammı olmasaydı gözün kapalı al derdim ama o zam fena etkiledi. Yine de 400 liralık Game Pass, mağazasının hâlâ çok daha ucuz olması ve ara sıra çıkan hatalı fiyatlı oyunları da kovalarsan oyun oynamanın en ucuz yolu olabilir.
Hâlâ çok iyi bir cihaz, Game Pass zammı olmasaydı gözün kapalı al derdim ama o zam fena etkiledi. Yine de 400 liralık Game Pass, mağazasının hâlâ çok daha ucuz olması ve ara sıra çıkan hatalı fiyatlı oyunları da kovalarsan oyun oynamanın en ucuz yolu olabilir.
Hocam zaten Max 3 ay oynarım fazla sonra az oynarım oda oynarsam işlemci değişecektim 12400 F ama işlemci değişeceğime direk PC'yı satıp değiştirmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim 6 7 aya satar bilgisayarı yükseltirim diye.
Bu alet ne olursa olsun 30 FPS bile olsa GTA6 açacak, şuan sıfırı 19'a kadar çıkmış. 6 - 7 Ay sonra GTA6'nin bir fragmanı daha ve oyunun çıkışına da çok az kalacağı için tüm konsollar aşırı pahalılaşacak.Hocam zaten Max 3 ay oynarım fazla sonra az oynarım oda oynarsam işlemci değişecektim 12400 F ama işlemci değişeceğime direk PC'yı satıp değiştirmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim 6 7 aya satar bilgisayarı yükseltirim diye.
Sadece fiyat artışı ve konsolların karaborsaya düşme olasılığı göze alınarak bile alınabilir.
Bu alet ne olursa olsun 30 FPS bile olsa GTA6 açacak, şu an sıfırı 19'a kadar çıkmış. 6 - 7 ay sonra GTA6'nin bir fragmanı daha ve oyunun çıkışına da çok az kalacağı için tüm konsollar aşırı pahalılaşacak.
Yatırımlık bile alınır ama yatırım tavsiyesi değildir.![]()
Direksiyon seti ve 2 kol cezbediyor beni.