uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
1757020071828.webp

İnternete başka bir yerde ihtiyacım oldugundan ve güncelleme 130 GB oldugundan hızını kısıtlamak için NetLimiter indirdim, saniyede 2 MB seçtim limiti ama işe yaramıyor. Neden olabilir?

Eki Görüntüle 182008

İnternete başka bir yerde ihtiyacım oldugundan ve güncelleme 130 GB oldugundan hızını kısıtlamak için NetLimiter indirdim, saniyede 2 MB seçtim limiti ama işe yaramıyor. Neden olabilir?
Microsoft Flight Simulator'da NetLimiter'in çalışmamasının birkaç nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. NetLimiter Ayarlarını Kontrol Et:
- NetLimiter'da "flightsimulator.exe" için oluşturduğunuz limiti doğru bir şekilde tanımladığınızdan emin olun. Limit değerinin düzgün ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edin.

2. Uygulama İzinlerini Gözden Geçirin:
- NetLimiter'da, "flightsimulator.exe" uygulamasının ayarlarında "Trust" seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edin. Eğer bu seçenek işaretli değilse, NetLimiter uygulamanızın bu uygulama üzerinde işlem yapmasına izin vermiyor olabilir.

3. NetLimiter ve Flight Simulator’u Yeniden Başlatın:
- Hem NetLimiter'i hem de Microsoft Flight Simulator'ı kapatıp yeniden başlatmayı deneyin. Bazen uygulamalar arasında kalıcı bağlantılar oluşabilir.

4. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Kontrolü:
- Windows güvenlik duvarı veya herhangi bir antivirüs programı NetLimiter'in çalışmasını engelliyor olabilir. Bu yazılımların ayarlarını gözden geçirip NetLimiter'in izinli olduğundan emin olun.

5. NetLimiter Güncellemeleri:
- NetLimiter'in en son sürümde olup olmadığını kontrol edin. Eğer eski bir sürüm kullanıyorsanız, güncelleyerek deneyin.

6. Admin Olarak Çalıştırma:
- Hem NetLimiter'i hem de Microsoft Flight Simulator'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunu yapmak için uygulamanın kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

7. Ağ Değişikliklerini İzleyin:
- Başka bir uygulama veya hizmetin ağ hızını etkileyip etkilemediğini kontrol edin. Diğer uygulamaların da internet bant genişliğini kullandığını gözlemleyebilirsiniz.

Bu adımları izledikten sonra sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer problem çözülmezse, daha fazla teknik detay sağlarsanız daha spesifik çözümler önerebilirim.