Netmaster Infinity 401 PPPoE bilgisi

Dante33

Uzman
Merhaba. Netmaster Infinity 401 modemi bridge moduna alıp yeni router ile bağlantı yapmak istiyorum. Ancak Kablonet, PPPoE bilgilerini vermiyor. Keenetic Hero 1012 cihazını bağlayarak bu bilgileri modemden alabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir bilgi yok çünkü DOCSIS'de. Dynamic IP seçeneği gibi seçenekleri seçmeniz lazım routerdan.

Bu ayar nasıl yapılıyor peki, video falan var mıdır?

Tam olarak süreye göre videoyu attım. Burada en üst seçeneği seçeceksiniz. Siz kurulum yaparken ekran görüntüsü atarsanız interaktif yardımcı olabilirim.

Tam olarak süreye göre videoyu attım. Burada en üst seçeneği seçeceksiniz. Siz kurulum yaparken ekran görüntüsü atarsanız interaktif yardımcı
Modem şimdi elime ulaştı. Netmaster infinity 401 hangi ayarları kapatıp. Köprü moduna almam lazım.

Tam olarak süreye göre videoyu attım. Burada en üst seçeneği seçeceksiniz. Siz kurulum yaparken ekran görüntüsü atarsanız interaktif yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…