Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap 53

Üstün
Arkadaşlar selam. Avast driver hub ile driver güncellemesi yaparken 8 tane driver güncelledi. Ardından mavi ekran verdi ve şu an sistem acilmiyor. Kurtarma ekranına geliyor. Driver ayağına işletim sistemi çöktü. Bunu sıfırlamadan çözebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240712_154912_Video Player.webp
    Screenshot_20240712_154912_Video Player.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_20240712_154902_Video Player.webp
    Screenshot_20240712_154902_Video Player.webp
    61 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20240712_154851_Video Player.webp
    Screenshot_20240712_154851_Video Player.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 109
Çözüm
USB'nin içine kurulamaz. Güvenli moda tekrar gir, USB'yi tak ve gelen sürücüyü sil. Değişiklikleri tara de. Gelen sürücüyü yine sil.

Bir de cihazın donanım kimliğini paylaş.
Elektrik kesildi.

Format attım düzeldi. Benim yazılarıma sabredip yardımını esirgemeyen forum sahibimiz Recep hocam başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Bir daha da driver uygulaması kullanmayacağım. Sağ olun.
Bunu indirip deneyin. Olmazsa arkadaşın attığı siteden indireceğiz yapacak bir şey yok.
Intel sürücüsü kurmuyor ki. Konu sahibi USB söktüm sorun çözüldü diyor. Yani soruna sebep olan USB WiFi kartı için yüklenen sürücü muhtemelen. Bu da Engin gibi, bilgi vermeden aynı şeyleri tekrarlıyor...

O USB çalışmayınca sistem normal ama USB çalışınca o sürücü mavi ekran verdiriyor.

Intel sürücüsü kurmuyor ki. Konu sahibi USB söktüm sorun çözüldü diyor. Yani soruna sebep olan USB Wi-Fi kartı için yüklenen sürücü muhtemelen. Bu da Engin gibi, bilgi vermeden aynı şeyleri tekrarlıyor...
Evet hocam bu USB sürücüsünü System32'de bulamıyorum. Nasıl sileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O USB çalışmayınca sistem normal ama USB çalışınca o sürücü mavi ekran verdiriyor.
Zaten driver güncelleme programı ile sürücüleri güncellenen bir sistemin dikiş tuttuğunu çok az gördüm. Bana kalsa direkt temiz kurulumla başlarım ama belki arkadaş müsait değildir.

Türkçe? Biliyor musunuz?

C:\Windows altında netr28ux.sys aratıp bulunca silmeyi de deneyebilirsiniz.
Hocam bu ne gerginlik? Adam yanınızda olsa vuracaksınız adamı. Bir papatya çayı öneririm. Herkes anlamaz bu işlerden. Böyle sert konuşursak yardımcı olmak bir yana üyeleri forumdan soğuturuz.

Zaten driver güncelleme programı ile sürücüleri güncellenen bir sistemin dikiş tuttuğunu çok az gördüm. Bana kalsa direkt temiz kurulumla başlarım ama belki arkadaş müsait değildir.

Hocam bu ne gerginlik? Adam yanınızda olsa vuracaksınız adamı. Bir papatya çayı öneririm. Herkes anlamaz bu işlerden. Böyle sert konuşursak yardımcı olmak bir yana üyeleri forumdan soğuturuz.

Sürücü ayrıntılarından sürücü dosyalarının olduğu konuma gidip onları sileceksiniz sadece. System32 bu. Şakaya gelmez. Sistemi elinize alma ihtimaliniz var.

O konum yok. C:\Windows\System32\drivers yazıyor ama büyük harfle DRIVERS klasörü yok.

Aha buldum haini.

@Recep Baltaş Canim hocam siz bana kızın, sorun yok. Eli öpülecek adamsiniz. Izninizle siliyorum.

Sildim.

Yine silinmedi bu.

Hayır daha 15 gün olmadı format atalı, formatsiz çözülse. Direkt USB'nin içine mi kurdu acaba?

Screenshot_20240712_171138_Gallery.webp

USB'nin içine kurulamaz. Güvenli moda tekrar gir, USB'yi tak ve gelen sürücüyü sil. Değişiklikleri tara de. Gelen sürücüyü yine sil.

Bir de cihazın donanım kimliğini paylaş.
Elektrik kesildi.

Format attım düzeldi. Benim yazılarıma sabredip yardımını esirgemeyen forum sahibimiz Recep hocam başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Bir daha da driver uygulaması kullanmayacağım. Sağ olun.

Son düzenleme:
Çözüm