Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

16109

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar Unityhub'ı kapattıktan 30-40 sn. sonra CMD açıldı, içinde sadece tire "-" karakteri belirdi.
CMD penceresinin başlığında da netsh yazıyordu. netsh.exe System32'de var galiba ama bir işlem başladı oradan galiba.

Bu virüs belirtisi mi? Normalde hiç böyle bir şey görmedim bugüne kadar. En son korsan oyun indirdim. Fitgirl'den FF7 Rebirth indirdim.

Son düzenleme:
Çözüm
Unity ağ bağlantısı yöntemlerini yönetmek için kullanılıyor onu, normal. Muhtemelen port durumlarını eski haline alıyordur kapattığınızda.
Unity ağ bağlantısı yöntemlerini yönetmek için kullanılıyor onu, normal. Muhtemelen port durumlarını eski haline alıyordur kapattığınızda.
Neredeyse 2 yıldır Unityhub kullanıyorum hiç görmedim. Bir daha deneyim hemen.

Normalde hemencecik hatta biz görmeden açılıp kapanan bir şey mi? Belki bu sefer işlemi bitirme süresi uzamıştır.

Evet tabii ki işlemi bitiremezse ekranda belirebilir, fakat genelde arkaplanda çalışması beklenir bu tür işlemlerin.

Bu daha çok Unityhub içinde kullandığın hizmetlerle ilişkili olabilir, eğer internet bağlantısı gerektiren bir hizmet kullanıyorsan görmen normal.

En basitinden uygulama güncelleme yapıyorsa bile şunu kullanıyormuş "netsh advfirewall firewall add rule name='<app-name>' dir=in action=allow <path>", kendisi için internet bağlantılarına izin veriyor yani.

Bana da oluyor bazen böyle kendiliğinden CMD penceresi açılıyor. Sanırım ben bir uygulama yüklerken falan olabiliyordu bu yani durup dururken olduğunu hatırlamıyorum. Bir uygulamayı yüklerken falan normalmiş galiba öyle bir konu okuduğumu hatırlıyorum bununla ilgili eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Mesela en son benim işlemcinin sürücüsünü yüklerken CMD kendiliğinden açılıp kapanmıştı sanırım.

Evet tabii ki işlemi bitiremezse ekranda belirebilir, fakat genelde arkaplanda çalışması beklenir bu tür işlemlerin.

Bu daha çok Unityhub içinde kullandığın hizmetlerle ilişkili olabilir, eğer internet bağlantısı gerektiren bir hizmet kullanıyorsan görmen normal.

En basitinden uygulama güncelleme yapıyorsa bile şunu kullanıyormuş "netsh advfirewall firewall add rule name='<app-name>' dir=in action=allow <path>", kendisi için internet bağlantılarına izin veriyor yani.
Aynen hocam guncelleme yaptigindan cikti o netsh.