ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Normalde DNS değiştirerek Discord'a giriş sağlıyordum ancak bugün hiçbir şekilde DNS değiştirerek Discord'a giriş yapamıyorum ve GoodbyeDPI Turkey, Zapret, ByeDPI gibi kurduğum şeylerde çalışmamakta. Normalde sansür uygulamadığı için tercih ediyordum ancak hazır GigaFiber altyapısı gelmişken TurkNet'e geçme zamanı geldi sanırsam. Bilgilendirme, aynı durumu yaşayan arkadaşlar WARP sitesine de girilmiyor ama WARP setup dosyası elimde bulunuyor. WARP kurarak şimdilik Discord'a erişebilirsiniz.

Dosya:

VirusTotal:

Bilgilendirme: Yalnızca bu sorunun ben de ve forumdaki bir arkadaşta olduğunu gördüm. Yani bu sorun sizde yoksa modem kaynaklı bir şey falan ise Netspeed değil sorun modem kaynaklı olmuş olabilir.

Goodbye dpi şu parametrelerle denense çalışabilir belki.

Zaprette de strateji değiştirilerek kullanılabilir.

Normalde DNS değiştirerek Discord'a giriş sağlıyordum ancak bugün hiçbir şekilde DNS değiştirerek Discord'a giriş yapamıyorum ve GoodbyeDPI Turkey, Zapret, ByeDPI gibi kurduğum şeylerde çalışmamakta. Normalde sansür uygulamadığı için tercih ediyordum ancak hazır GigaFiber altyapısı gelmişken TurkNet'e geçme zamanı geldi sanırsam. Bilgilendirme, aynı durumu yaşayan arkadaşlar WARP sitesine de girilmiyor ama WARP setup dosyası elimde bulunuyor. WARP kurarak şimdilik Discord'a erişebilirsiniz.

Dosya:

VirusTotal:

Bilgilendirme: Yalnızca bu sorunun ben de ve forumdaki bir arkadaşta olduğunu gördüm. Yani bu sorun sizde yoksa modem kaynaklı bir şey falan ise Netspeed değil sorun modem kaynaklı olmuş olabilir.
Netspeed kullanıyorum, Goodbyedpi ile bağlanıyorum bende bir sorun yok. Bazen olabiliyor o zaman hizmet değiştiriyorum wiresock vb.
Bana kalırsa yaşadığınız sorun bu tarz hizmetleri sitelerin spam olarak algılamasından dolayı kaynaklanıyor, çok fazla kişi tarafından kullanıldığında bağlantıyı engelliyorlar diye düşünüyorum. Bir süre sonra düzeliyor.

Aynı sorunu yaşıyordum. Sabah denemediğim yöntem kalmadı. En son destek talebi oluşturdum. Sorunum 20 dakika içerisinde çözüldü. Destek talebi oluşturun hemen sorunu çözüyorlar.

TürkNet'e geçseniz GoodbyeDPI gerek kalmayacak sadece DNS ile halledilebiliyor. ISS olarak TurkNet getirme veya geçme şansınız varsa geçin keyfinize bakın. TürkNet kadar delikanlı başka bir ISS kalmadı, geri kalana söverdim ama burası forum.

TurkNet'e geçseniz GoodbyeDPI gerek kalmayacak sadece DNS ile halledilebiliyor. ISS olarak TurkNet getirme veya geçme şansınız varsa geçin keyfinize bakın. TurkNet kadar delikanlı başka bir ISS kalmadı, geri kalana söverdim ama burası forum.

TurkNet'ten buraya geçtim. Ping değerlerim 6-10 ms arası düştü. TurkNet maalesef benim bulduğum bölgede düzgün ping değerlerini veremiyor. Ayrıca fiyat olarak da Netspeed daha cazip geldi. 12 ay sabit fiyat garantisi verdiği için bir süre buralardayım.