Türk Telekom al taahhüt yap en mantıklısı çünkü altyapı onların bile 500 TL ne olacak meçül yıl başindan sonra bile GigaFiber yok diğer fiber altyapılar için okardar mantıklı değil sadece daha stabil billikte Türk Telekom'a göre daha iyi.
Pazartesi gecesi başlayan bu sorun şu an hala devam ediyor. İnternet ışığı kırmızı yanıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımızda bakım var diyorlar. Şikayetvar'da dün ve bugün bir sürü kişi aynı şeyi yazmış. Netspeed kullananlar varsa sizde durum nasıl onu sormak için açtım konuyu herkeste mi var bu sorun? (herkeste varsa neden kimse forumda şimdiye kadar konu açmamış onu da anlamış değilim) bizde de Comnet gibi bir olay mı oldu acaba? Olayı bilen varsa bizi de bilgilendirirse iyi olacaktır.
2 yıldır Netspeed kullanıyorum ilk kez bu kadar uzun süreli bir kesinti yaşadım...
Hiç bir firmayı kötülemenin anlamı yok, Türknet, Netspeed veyahut falanca bir firma (Türknet Gigafiber hariç) hepsi TT altyapısı kullandığı için bölgenizdeki altyapıya göre yorum yapın.
Hiçbir firmayı kötülemenin anlamı yok, TurkNet, Netspeed veyahut falanca bir firma (TurkNet GigaFiber hariç) hepsi TT altyapısı kullandığı için bölgenizdeki altyapıya göre yorum yapın.
Firma kötülemek için mi böyle yazılıyor yoksa sahidendemi anlamıyorum ama bizim bulunduğumuz bölgede geden yıl arıza olmuştu halledildi needspet i bilemem.
Türk Telekom al taahhüt yap en mantıklısı çünkü altyapı onların bile 500 TL ne olacak meçül yıl başindan sonra bile GigaFiber yok diğer fiber altyapılar için okardar mantıklı değil sadece daha stabil billikte Türk Telekom'a göre daha iyi.
TurkNet'in altyapı sıkıntısı dediği yerde kendileri bizzat ilgilenip çok güzel internet sundular, tavsiye ederim.
4. aydan sonra 450 TL'lik pakete geçip, üstüne de modem parası alıyor ama, haberiniz olsun.
Eğer geçiş yapmayı düşünürseniz benim davet kodumu kullanabilirsiniz, 2 tarafa da 12 ay boyunca 30 TL indirim sunuyor.