Netspeed'den şu an uzak dur. 1 aydır ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun ne düzgün kullanabiliyorsun. 1 aydır ülke geneli hız sorunu, internet olsa da oyuna girememe, müşteri hizmetlerine ulaşamama gibi sorunlar yaşanıyor. Kalkıp bir tane bile açıklama yapmadılar. Her yer şikayet kaynıyor.
Bu tip sağlayıcılar adsl/vdsl altyapısında türktelekom altyapısını kullanıyorlar. Yani kopma sorunlarınız %90 altyapı kaynaklı, %10 internet servis sağlayıcısı tarafından kaynaklanıyor.
Netspeed'den şu an uzak dur. 1 aydır ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun ne düzgün kullanabiliyorsun. 1 aydır ülke geneli hız sorunu, internet olsa da oyuna girememe, müşteri hizmetlerine ulaşamama gibi sorunlar yaşanıyor. Kalkıp bir tane bile açıklama yapmadılar. Her yer şikayet kaynıyor.
@Razor hizmetleri geliştirmenin yolu kullanıcıları günlerce internetsiz bırakmaksa kim için güzel bilemiyorum. Ben şirket çalışanı değilim ki güzel günler göreceğim diye cefa çekeyim. Ben normal kullanırken yine yapsın çalışmasını.
@Razor hizmetleri geliştirmenin yolu kullanıcıları günlerce internetsiz bırakmaksa kim için güzel bilemiyorum. Ben şirket çalışanı değilim ki güzel günler göreceğim diye cefa çekeyim. Ben normal kullanırken yine yapsın çalışmasını.
Günlerce internetsiz bırakmak tabikide yanlış. Bu tip hizmet iyileştirmelerini İnternete en az yoğunluk olan saatlerde kısa zaman içinde yapılması gerekir.
Altyapı ile ilgisi yok. Girin turuncu foruma Netspeed başlığına bakın, girin ekşi sözlüğe Netspeed başlığına bakın özellikle son 2-3 haftaya, yetmiyorsa arayın Netspeed Müşteri hizmetlerini ulaşmaya çalışın. Yalan yanlış bilgi yok sakın abone olmayın.