Detaylar
Kim cevapladı?Evet çok yavaş şu an internet ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Flexor
Uzman
Millenicom'da da son 10 gündür aynı sorunu yaşıyordum. 2 gün önce Netspeed'e geçiş yaptım. Aynı sorun devam ediyor. Türknet kullanan arkadaşımda da aynı sorun var. 1 haftadır hiçbir şey oynayamıyoruz. Sorun muhtemelen Türk Telekom altyapılarıyla ilgili.
Az önce geri dönüş alabildim siber saldırıya uğradıklarını belirttiler;Salı günü olan kopmadan sonra yine olmaya başladı. Sizde de var mı?
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Düşünmüştüm. Kaç gündür yapan kimse burada yasak olan sözcükler kullanmak isterdim.Az önce geri dönüş alabildim siber saldırıya uğradıklarını belirttiler;
Eki Görüntüle 158096
Genel bir arıza olabilir ama Netspeed ayrı bir durumda gibi, bazen sitesine dahi ulaşılmıyor. Telekom tarafında zaten arıza var mobil internet bile 1mbps altına düşüyor.Millenicom'da da son 10 gündür aynı sorunu yaşıyordum. 2 gün önce Netspeed'e geçiş yaptım. Aynı sorun devam ediyor. Türknet kullanan arkadaşımda da aynı sorun var. 1 haftadır hiçbir şey oynayamıyoruz. Sorun muhtemelen Türk Telekom altyapılarıyla ilgili.
Fallegan
Uzman
Telekom taraflı ise tüm telekom altyapısında vardır herhalde. Türknetli var mı bu sorunu yaşayan şu anda? Rezil durumdayız 2025 yılında internet sorunu nedir
Cpt Price
Yetkin
Telekom kaynaklı falan değil kim diyorsa ağır uydurmuş. Şu an komşumun Wi-Fi'ye bağlıyım Türknet VDSL kullanıyor.Telekom taraflı ise tüm telekom altyapısında vardır herhalde. Türknetli var mı bu sorunu yaşayan şu anda? Rezil durumdayız 2025 yılında internet sorunu nedir