Millenicom'da da son 10 gündür aynı sorunu yaşıyordum. 2 gün önce Netspeed'e geçiş yaptım. Aynı sorun devam ediyor. Türknet kullanan arkadaşımda da aynı sorun var. 1 haftadır hiçbir şey oynayamıyoruz. Sorun muhtemelen Türk Telekom altyapılarıyla ilgili.

Muhtemelen evet, Türk Telekom ile alakalı. Çünkü bir Türk Telekom kullanıcısı olarak bugün içinde 18'inci internet kesintim falan. 10 saniyeliğine gidiyor, sonra geri geliyor.

Salı günü olan kopmadan sonra yine olmaya başladı. Sizde de var mı?
Az önce geri dönüş alabildim siber saldırıya uğradıklarını belirttiler;
1751043297354.webp

Millenicom'da da son 10 gündür aynı sorunu yaşıyordum. 2 gün önce Netspeed'e geçiş yaptım. Aynı sorun devam ediyor. Türknet kullanan arkadaşımda da aynı sorun var. 1 haftadır hiçbir şey oynayamıyoruz. Sorun muhtemelen Türk Telekom altyapılarıyla ilgili.
Genel bir arıza olabilir ama Netspeed ayrı bir durumda gibi, bazen sitesine dahi ulaşılmıyor. Telekom tarafında zaten arıza var mobil internet bile 1mbps altına düşüyor.

Telekom taraflı ise tüm telekom altyapısında vardır herhalde. Türknetli var mı bu sorunu yaşayan şu anda? Rezil durumdayız 2025 yılında internet sorunu nedir

Telekom taraflı ise tüm telekom altyapısında vardır herhalde. Türknetli var mı bu sorunu yaşayan şu anda? Rezil durumdayız 2025 yılında internet sorunu nedir
Telekom kaynaklı falan değil kim diyorsa ağır uydurmuş. Şu an komşumun Wi-Fi'ye bağlıyım Türknet VDSL kullanıyor.