Biraz pahalı olsa da TurkNet veya yerleşik operatör seçmenin mantığını da anlamış oluyoruz böylece. Elbette ki TurkNet'te de zaman zaman kesintiler olmuyor değil ve bölgeye göre değişen performans mevcut ancak nitekim şu anda alternatif ISS'ler arasında up/down'ı en yüksek yine TurkNet.

Çok önceden beri gözüm pek ısırmıyordu Netspeed'i. Yani ne gibi bir siber saldırıya maruz kalmış olacaklar ki altyapılarını etkileyecek kadar bunu anlamlandıramıyorum.

Hala çok kötü durumda, gece yarısına kadar sürecek muhtelen geçenki gibi, nedeni her ne olursa olsun binlerce müşteri kaybettiler ben dahil. Download upload olarak maksimum verim alıyordum fakat bir aydır aşırı ping, paket kaybı ve internet kesintileri oluyordu. Geçenki 4 saatlik kesintinin üstüne bir de bugün gelince kaymağı oldu.

Biraz pahalı olsa da TurkNet veya yerleşik operatör seçmenin mantığını da anlamış oluyoruz böylece. Elbette ki TurkNet'te de zaman zaman kesintiler olmuyor değil ve bölgeye göre değişen performans mevcut ancak nitekim şu anda alternatif ISS'ler arasında up/down'ı en yüksek yine TurkNet.

Çok önceden beri gözüm pek ısırmıyordu Netspeed'i. Yani ne gibi bir siber saldırıya maruz kalmış olacaklar ki altyapılarını etkileyecek kadar bunu anlamlandıramıyorum.
Verilerinizi önemsemiyorsanız TürkNet kullanabilirsiniz.

Hocam cahil gibi görünmek istemem de gördüğüm kadarıyla bizim veriler zaten ortada. Kime geçsek satıyor, artık çok da umrunda olan yoktur diye düşünüyorum. Türk Telekom mu geçeceğiz yani?

An itibari ile benim değerlerim düzeldi ama iş işten geçti. Yine 3-4 saat internetsiz bıraktılar bizi. Hızlıca çıkış işlemlerini hallederler umarım.

Son düzenleme:
Evet önemsemiyorum çünkü artık tüm verilerim panellerde mevcut. Bu arada bu olay olduğunda Twitter'dan en büyük tepkiyi ben vermiştim onlara ancak sonra düşününce zaten dedim ki bütün verilerim panellerde mevcut, böyle bir şeyin olacağı da malumun ilanı çünkü hiçbir sistem sızılamaz değildir.