Kusura bakmayın ama bir hosting firması bazı senaryolara göre önlemler almıyorsa olumsuz eleştirileri kaldırmalı. Kötü servise kötü dememek için taklalar atmayı bırakalım artık. Benim evde son kullanıcı interneti kullanarak ekransız basit laptop ile kurduğum web sunucusu bile en fazla beş dakikalık kesinti yaşadı. Günde 600-700 click alan sunucudan bahsediyorum. Sadece yazılımda güvenlik açığı bırakmadım ve IP adresini Cloudflare proxy ile sakladım.

2.5 ile çarpın.4 günü aştığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şimdiye kadar yazmayayım yazmayayım diye dişimi sıktım ama kusura bakmayın da kötü hizmete kötü demezsek bir duruşumuz kalmaz artık. Netvay profil mesajını silerek zaten kendini bana kanıtlamış oldu. Ama tersten.
Yanlış anlamayın, ben burada birini savunmuyorum. Sadece son tüketici gözünden bakıyorum olaya.
Bana yükselmenize gerek yok :D
Umarım sorun yaşamam ben.

Ekip arkadaşımla birlikte, yaklaşık 1 ay önce tüm projelerimizi tek bir hosting firmasında barındırmaya karar verdik ve Türkiye lokasyonlu hosting firmalarını araştırmaya başladık. Benim aklıma Techolay'ın bir ara çalışmış olduğu NetVay firması da geldi tabii. Konu hakkında arayıp bilgi almak istedim fakat iletişim numaralarından kendilerine ulaşamadım bile. Direkt orada bitti benim için bu firma.