NetVay kullanımı bırakılmalı

Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Foruma resmen giriş sağlayamıyoruz. Ne zaman bildirimleri açmak istesem ömrümden en az 2 dakika kayıp veriyorum. Forum saatlerce hatta günlerce erişim dışı kalabiliyor. Bence forumun iyiliği için bu markadan ayrılık gerçekleşmeli.

İnanın evimdeki veya okulumdaki sunucuyla daha iyi hizmet sağlardım.

Hatta şu anda bu konuyu açarken şöyle bir şey yaşandı;

@Barış @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Artı 32 Eksi
Kesinlikle katılıyorum.

Arkadaş ben siteye girmek istiyorum. Sürekli CF yemekten, konuları onaylarken yaptığım düzenlemelerin tak diye silinmesinden yoruldum. Gece vakti 1 saat boyunca site olmaz mı? Aksiyon alınması gereken yerde bile aksiyon alınmıyor.

Bu gece site 1 saat yokken biraz oturdum bakındım, tek mağdur biz değilmişiz anladığım kadarıyla.

Adam gibi işleri halledemeyen NetVay bırakılsın. İşe yaramıyorlar.

@Netvay duydun mu aloo? Forum dakika başı çöküyor sizin yüzünüzden!

Atatürk'ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü hatırlatmak isterim.

Siz görevinizi yapamıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Makale yayınlarken ne olur ne olmaz sürekli kopyalayıp duruyorum. Ama yüklediğim fotoğraflar gittiği için uğraştırıcı oluyor. Umarım bu mesajı gönderirken hata almam.

Mesela Hasan profilinde bir flood yayımlamış. @Hasan Merkit

Sitede 250 kişi var ya da yok, birçok kez banned veya blocked hatası aldığımı hatırlıyorum, Cloudflare çıkıyordu ekranda.

Moderatör olduğunuz için daha iyi biliyorsunuzdur. Netvay kullanılmasının özel bir sebebi mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…